Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2022 16:43
Čas čtení 0:26
Tereza Patočková

Jennifer Lopez oznámila vydání nového alba, odkazuje na vztah s Benem Affleckem i 20letý osobní růst

Jennifer Lopez oznámila vydání nového alba, odkazuje na vztah s Benem Affleckem i 20letý osobní růst
Zdroj: Getty Images/Amy Sussman
ZAHRANIČÍ JENNIFER LOPEZ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

J.Lo se v krátkém klipu, který začíná jako fotografie obalu alba z roku 2002, promění v J.Lo z roku 2022. „Toto jsem já tehdy, toto jsem já teď,“ napsala na Instagram, čímž zároveň odkazuje na názvy obou alb.

Dvacet let po vydání alba This Is Me... Then ohlásila Jennifer Lopez nové album s názvem This Is Me... Now. Zpěvačka to oznámila na sociálních sítích, informují o tom People a ET.

Nový projekt zpěvačky zaznamenává emocionální, duchovní a psychologickou cestu, kterou podnikla za posledních dvacet let, a přichází na pozadí jejího sňatku s Benem Affleckem, jemuž bylo věnováno předchozí album.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Třináct písní zahrnuje různé odkazy na její vztah s hercem, včetně písně „Dear Ben pt. II“ a „Midnight Trip to Vegas“, která odkazuje na první svatební obřad páru v červenci. Deváté studiové album zpěvačky představuje její návrat ke psaní a produkci.

Domů
Sdílet
Diskuse