Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
26. listopadu 2022 16:44
Čas čtení 0:41

Herec ze seriálu Squid Game byl obviněn ze sexuálního zneužití

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Herec ze seriálu Squid Game byl obviněn ze sexuálního zneužití
Zdroj: Netflix

Podle zprávy byl sice případ zahájen v prosinci 2021, kdy žalobce podal stížnost na policii, ale vychází z obvinění, podle kterého se Oh v roce 2017 nevhodně dotýkal jedné ženy.

Herec Oh Yeong-Su, který hrál staříka v seriálu Squid Game, byl obviněn ze sexuálního zneužití, informují o tom Insider a BBC. Jihokorejská tisková agentura s odvoláním na nejmenované úředníky v pátek uvedla, že 78letý herec byl ve čtvrtek obviněn pobočkou okresní prokuratury v Seongnamu v Suwonu.

Podle zprávy byl sice případ zahájen v prosinci 2021, kdy žalobce podal stížnost na policii, ale vychází z obvinění, podle kterého se Oh v roce 2017 nevhodně dotýkal jedné ženy. Policie uzavřela případ v dubnu bez vznesení obvinění, než státní zastupitelství na žádost žalobce vyšetřování znovu otevřelo. Zpráva uvádí, že Oh během vyšetřování obvinění popřel. 

26. listopadu 2022 16:23 Čas čtení 1:03 Zemřela Irene Cara. Za hit k filmu Flashdance dostala Oscara Zemřela Irene Cara. Za hit k filmu Flashdance dostala Oscara

Je držitelem Zlatého glóbu

Oh je známý především díky své roli Oh Il-Nama v populárním seriálu Squid Game od Netflixu.

Díky této roli získal na začátku letošního roku Zlatý glóbus za nejlepšího herce ve vedlejší roli v dramatickém seriálu. V září byl také nominován na cenu Emmy za nejlepšího herce ve vedlejší roli v dramatickém seriálu. Seriál Squid Game se loni k překvapení mnohých včetně spoluvýkonného ředitele Netflixu Teda Sarandose stal obřím hitem. 

Zpět
Sdílet
Diskuse