Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
26. listopadu 2022 16:23
Čas čtení 1:03

Zemřela Irene Cara. Za hit k filmu Flashdance dostala Oscara

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřela Irene Cara. Za hit k filmu Flashdance dostala Oscara
Zdroj: Getty Images/Michael Ochs Archives/Stringer

Oscarová zpěvačka zemřela ve třiašedesáti letech.

Zemřela oscarová zpěvačka Irene Cara. Bylo jí třiašedesát let. Její tělo našli několik dní poté, co se na sociálních sítích začala šířit poplašná zpráva o její smrti. Prohlášení o zpěvaččině smrti je zveřejněno na jejích oficiálních stránkách. O jejím skonu informuje i stanice Sky News.

25. listopadu 2022 6:00 Čas čtení 6:09 Zažil šikanu, často se bál a nevzali ho na režii. Toto je „věčné dítě“ Steven Spielberg Zažil šikanu, často se bál a nevzali ho na režii. Toto je „věčné dítě“ Steven Spielberg

„S hlubokým zármutkem oznamuji jménem její rodiny, že Irene Cara zemřela,“ stojí v prohlášení na jejích internetových stránkách. „Byla to nádherně nadaná duše, jejíž odkaz bude žít navždy prostřednictvím její hudby a filmů,“ stojí v prohlášení na stránkách. Její rodina v něm prosí o respektování soukromí. Smuteční rozloučení pro fanoušky prý proběhne, ale ještě není jasné, kdy a kde.

Příčina zpěvaččiny smrti zatím není známá. Tělo Irene se našlo v jejím domě na Floridě.

„To je ta nejhorší část práce publicisty. Nemůžu uvěřit, že jsem to musela napsat, natož tu zprávu zveřejnit. Podělte se prosím o své myšlenky a vzpomínky na Irene. Budu číst každou z nich a vím, že se bude usmívat z nebe. Zbožňovala své fanoušky,“ napsala na Twitter její manažerka Judith Moose.

Irene Cara se do povědomí zapsala jako herečka a zpěvačka především díky filmu Flashdance. Za píseň What a Feeling dostala Irene Oscara v kategorii nejlepší píseň. Její známá píseň Fame patří k oblíbeným zvukům na sociální síti TikTok.

Domů
Sdílet
Diskuse