Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2024 10:41
Čas čtení 0:42
Anna-Marie Hanzlíková

Fanoušci Simpsonových v šoku. Kterou postavu nechali tvůrci po 35 letech zemřít?

Fanoušci Simpsonových v šoku. Kterou postavu nechali tvůrci po 35 letech zemřít?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY SIMPSONOVI
Uložit Uložené

Dej pozor, článek obsahuje spoiler.

Uvolní se jedna židle ve Vočkově baru, odejde postava Larryho. Na informaci upozornil server Independent. Larry se v seriálu zahřál nezvykle dlouho, poprvé se v něm objevil už v prvním vánočním dílu v roce 1989.

Doporučeno
Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování 22. dubna 2024 11:29

Poslední vydaná epizoda pětatřicáté série se mu ale stala osudnou. Ostatní štamgasti ve Vočkově baru, tedy Lenny, Carl a samozřejmě samotný Homer, ho v ní jedou rozprášit.

Seriálovému Larrymu bylo 42 let. Ostatní postavy se navíc cítí provinile, protože jim dojde, jak málo ho znali. Rozpačitě pak pozůstalé matce vypráví smyšlenou historku z ryb, když je u pietního aktu požádá o řeč s dodatkem, že je Larry považoval za své nejlepší přátele.

NewYork Post píše, že zatímco někteří fanoušky*fanynky si postavu sotva vybaví, ti skalní smutní. „V mnoha ohledech byl Larry v našem životě vedlejší postavou. Neupoutal naši pozornost nezapomenutelnými hláškami ani komickým přízvukem. Ale ať už jste si ho všimli, nebo ne, Larry tu byl vždycky... a my jsme si mysleli, že bude vždycky,“ vzpomíná například na postavu jeden z komentujících v novém vlákně na Redditu, které úmrtí postavy probírá.

Domů
Sdílet
Diskuse