Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vojtěch Vanda
2. prosince 2022 20:03
Čas čtení 0:43

Zemřel stylista Jan Pokorný. Bylo mu 39 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřel stylista Jan Pokorný. Bylo mu 39 let
Zdroj: Profimedia

O smrti Pokorného, jenž oblékal české herce a hvězdy, informoval Blesk. Dle jeho informací si měl sám vzít život.

Ve věku 39 let zemřel známý český stylista Jan Pokorný. O jeho skonu informoval Blesk. Pokorný, jenž byl ve své práci velice úspěšný a oblékal například Simonu Krainovou nebo Jitku Schneiderovou, měl podle informací Blesku spáchat sebevraždu. 

1. prosince 2022 7:58 Čas čtení 0:53 Zemřela zpěvačka Christine McVie ze skupiny Fleetwood Mac. Bylo jí 79 let Zemřela zpěvačka Christine McVie ze skupiny Fleetwood Mac. Bylo jí 79 let

Kdo se pohyboval v šoubyznysu, Pokorného s největší pravděpodobností znal. Oblíbený stylista spolupracoval i s mladšími hvězdami jako vítězem Superstar Adamem Pavlovčinem, hercem Danielem Krejčíkem nebo režisérkou Evou Doležalovou. 

Máš pocit, že bys mohl*a ublížit sobě nebo někomu jinému? Obrať se úplně kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h.

Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Jestli jsi už dospělý*á, trápí tě myšlenky na sebevraždu a neumíš si žádné jiné východisko představit, zavolej na Linku první psychické pomoci 116 123.
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Honza Pokorný (@honza.pokorny.styling)

Příčina smrti je u Pokorného známa, dle informací policie a záchranné služby utrpěl zranění neslučitelná se životem po pádu z okna. Detaily se nicméně stále prověřují. 

Domů
Sdílet
Diskuse