Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
8. prosince 2022 9:39
Čas čtení 0:22

Kdo to čte, je vůl. Správa železnic řeší kuriózní problém s odjezdovou tabulí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kdo to čte, je vůl. Správa železnic řeší kuriózní problém s odjezdovou tabulí
Zdroj: Unsplash (Roman Fox)

Neznámý vtipálek umístil do oficiální podoby webu Správy železnic nový piktogram, ke kterému ve třech jazycích přidal rozvernou vysvětlivku.

Správa železnic řeší bizarní problém s odjezdovou tabulí pro stanici Benešov u Prahy. Neznámý vtipálek umístil do oficiální podoby webu Správy železnic nový piktogram, ke kterému přidal ve třech jazycích vysvětlivku Kdo to čte, je vůl. Informoval o tom server Zdopravy.cz.

Podle zjištění Benešovského deníku došlo k zásahu během úprav tabule pro potřeby benešovské stanice. Stanice po dotazu deníku piktogram odstranila. V této chvíli ale ještě není jasné, kdo za tímto „vtípkem“ a neobratným překladem stojí. „Hledáme viníka, abychom z incidentu mohli vyvodit zodpovědnost a podniknout další kroky,“ sdělil mluvčí Správy železnic Dušan Gavenda.

Anketa:
Přijde ti to vtipné?
Je to trapas.
Tak trochu.
Plácám se do kolen.
Je to trapas.
13 %
Tak trochu.
34 %
Plácám se do kolen.
53 %
Správa železnic.
Správa železnic. Zdroj: Správa železnic/Zdopravy
Zpět
Sdílet
Diskuse