Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2022 8:33
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Na motiv hry Death Stranding se natočí film. Pracovat na něm bude i Hideo Kodžima

Na motiv hry Death Stranding se natočí film. Pracovat na něm bude i Hideo Kodžima
Zdroj: PlayStation Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sci-fi hra odehrávající se v budoucnosti má jedinečný příběh, který se nyní autoři pokusí adaptovat do celovečerní podoby.

Hollywoodský magazín Deadline přichází s překvapující zprávou. Ambiciózní a příběhově komplikovaná hra Death Stranding obdrží filmovou adaptaci. Postará se o ni producent skvělého hororu Barbarian jménem Alex Lebovici a na tvorbě se bude podílet i samotné studio Kojima Productions, zodpovědné za hru.

Doporučeno
Henryho Cavilla vyřadili, už nebude hrát v Supermanovi Henryho Cavilla vyřadili, už nebude hrát v Supermanovi 15. prosince 2022 19:08

Ve hře si zahráli známí hollywoodští herci a režiséři jako Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro či Margaret Qualley.

Cílem hry je propojit lidi a různá místa po USA, kteří žijí v postapokalyptickém světě po takzvané události Death Stranding. Jako hráči jsme sledovali propojení našeho světa živých se světem mrtvých, což znamenalo, že se kolem nás pohybovaly příšery a děly se nadpřirozené úkazy.

Podle zdrojů Deadline bude mít film o něco odlišnější příběh s několika novými postavami. Zatím není známo, kdo snímek napíše a zrežíruje ani kdo si v něm zahraje.

Domů
Sdílet
Diskuse