Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. prosince 2022 19:08
Čas čtení 0:47
Kuni Nguyenová

Henryho Cavilla vyřadili, už nebude hrát v Supermanovi

Henryho Cavilla vyřadili, už nebude hrát v Supermanovi
Zdroj: Getty Images
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Henryho Cavilla z role Supermana vyřadili noví šéfové necelé dva měsíce poté, co oznámil svůj návrat k filmu.

„Právě jsem měl schůzku s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem a je to smutná zpráva. Nakonec se nevrátím jako Superman,“ řekl Cavill fanouškům na svém Instagramu. Stalo se tak dva měsíce poté, co oznámil svůj návrat k filmu. Na Cavillův instagramový post upozornily britské servery BBC a The Guardian

„Tato zpráva pro mě není nejjednodušší, ale takový je život. Střídání stráží je něco, co se děje. Respektuji to,“ pokračoval ve svém příspěvku. „James a Peter musí ve filmu vybudovat nový svět. Přeji jim a všem, kdo se podílejí na vytváření tohoto nového světa, hodně štěstí,“ dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Henry Cavill (@henrycavill)

Cavill hrál roli Supermana ve filmu Muž z oceli v roce 2013 a ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti v roce 2016, o rok později zase v Lize spravedlnosti. 

Ve středu James Gunn na Twitteru napsal, že se nový film zaměří na minulost Supermanova života. Cavill proto tuto postavu nebude hrát. „Máme ale za sebou skvělé setkání s Henrym. Jsme jeho velcí fanoušci. Mluvili jsme spolu o řadě skvělých možností spolupráce, které se mohou do budoucna naskytnout,“ dodal. 

Cavill také koncem října oznámil svůj odchod ze Zaklínače od Netflixu. Nahradí ho herec Liam Hemsworth.

Domů
Sdílet
Diskuse