Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2022 10:20
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Henry Cavill končí jako Zaklínač. Novou tváří oblíbené postavy bude hvězda z The Hunger Games

Henry Cavill končí jako Zaklínač. Novou tváří oblíbené postavy bude hvězda z The Hunger Games
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nástupcem Henryho Cavilla bude Liam Hemsworth.

Henry Cavill skončil jako představitel seriálového Zaklínače na Netflixu. Streamingová společnost oznámila, že Zaklínač dostane čtvrtou sérii, ale Cavill se v ní už neobjeví, protože novým Witcherem bude Liam Hemsworth (The Hunger Games). Netflix tímto rozhodnutím šokoval fanoušky, z nichž část už vyzývá společnost, aby rovnou seriál po třetí sérii zrušila.

„Moje cesta jako Geralta z Rivie byla plná příšer a dobrodružství, ale nakonec pro čtvrtou sérii složím svůj medailon a meče,“ prohlásil Cavill pro Netflix. Svého nástupce Liama ​​Hemswortha označil za fantastického herce, který je podle Cavilla plný entuziasmu z toho, jak bude moci Zaklínače uchopit vlastním stylem.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Samotný Hemsworth, kterého můžeš znát například z The Hunger Games, řekl, že jako dlouholetý fanoušek Witchera je nadšen z příležitosti zahrát si Geralta z Rivie.

„Henry, jsem tvým dlouholetým fanouškem a inspiroval jsi mě tím, jak jsi ztvárnil tuto milovanou postavu. Možná mám obrovská očekávání, která musím naplnit, ale jsem opravdu vzrušený ze svého vstupu do světa Witchera,“ prohlásil Hemsworth.

Doporučeno
Princ Mamánek je jako Troška na ayahuascovém tripu Princ Mamánek je jako Troška na ayahuascovém tripu 27. října 2022 8:30

Na třetí sérii Witchera s Cavillem se diváci mohou těšit už v létě příštího roku. Bližší informace o čtvrté sérii s Hemsworthem zatím Netflix nezveřejnil. Henry Cavill přitom před pár dny ohlásil, že se vrací do světa DCEU jako Superman.

Domů
Sdílet
Diskuse