Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tereza Šnajdrová
2. ledna 2023 16:06
Čas čtení 0:32

V Táboře spadla ze střechy obchodního centra žena. Na místě zemřela

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Táboře spadla ze střechy obchodního centra žena. Na místě zemřela
Zdroj: Policie ČR

Podle policistů zatím není jisté, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo sebevražedný úmysl.

V pondělí jen krátce po poledni spadla ze střechy obchodního centra v Táboře žena. Utrpěla mnohočetná poranění, která nebyla slučitelná se životem, a na místě bohužel zemřela. Podle Policie ČR zatím není jisté, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo sebevraždu.

2. ledna 2023 14:52 Čas čtení 0:40 Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé

„Policisté v Táboře aktuálně vyšetřují pád ženy ze střechy obchodního centra. Zatím není jasné, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo sebevražedný úmysl,“ napsala policie na Twitteru. 

Jak zjistil zpravodaj iDnes, k incidentu okamžitě vyjela také Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje. „Žena utrpěla mnohočetná poranění, která bohužel nebyla slučitelná se životem. Záchranáři jí už nemohli nijak pomoci, proto lékař musel konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí Zuzana Fajtlová.

Domů
Sdílet
Diskuse