Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. ledna 2023 14:52
Čas čtení 0:40

Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé
Zdroj: Policie ČR/REFRESHER

Policie uvedla, že příčinu smrti bude vyšetřovat.

Smutný konec má pátrání po čtyřicetileté ženě a jejím tříletém synovi z Pece pod Sněžkou. Oba našel pátrací tým horské služby bez známek života v oblasti u Růžové hory. Tam byla dvojice ostatně viděna naposledy, což byla také nejčerstvější informace zveřejněná v pondělí před polednem. Příčina jejich smrti se vyšetřuje.

2. ledna 2023 12:44 Čas čtení 1:29 Dnes začal třetí den pátrání po ženě se synem v Peci pod Sněžkou. Do akce se znovu zapojí vrtulník Dnes začal třetí den pátrání po ženě se synem v Peci pod Sněžkou. Do akce se znovu zapojí vrtulník

O pátrání jsme tě informovali v pondělí dopoledne. Policie a záchranné složky totiž začaly třetí den pátrání po pohřešovaných, kteří byli naposledy viděni 27. prosince v penzionu U Sochorů v Peci pod Sněžkou. Nedělní pátrání, kterého se zúčastnil i vrtulník, nebylo úspěšné.

Proto se stroj dnes znovu zapojil do akce společně s pátrací skupinou dalších 150 lidí. V poledne pak policie sdílela fotografii obou hledaných ze 28. prosince odpoledne z oblasti přestupní stanice lanovky Růžová hora. Bohužel, kolem jedné hodiny odpoledne zveřejnila policie smutnou zprávu na Twitteru.

„Odvoláváme pátrání po pohřešované ženě a jejím synovi. Našli je v lese v oblasti Růžové hory členové horské služby. Bohužel bez známek života. Příčinu jejich úmrtí prošetřujeme. Děkujeme všem za spolupráci,“napsala.

Domů
Sdílet
Diskuse