Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
18. ledna 2023 8:03
Čas čtení 0:46

Meteorologové změnili výstrahu, sníh komplikuje dopravu na Liberecku a Mladoboleslavsku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Meteorologové změnili výstrahu, sníh komplikuje dopravu na Liberecku a Mladoboleslavsku
Zdroj: Policie ČR

Problémy jsou v hromadné i automobilové dopravě.

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středu brzy ráno aktualizoval výstrahu před sněžením. Upozornění před sněhem platí pro Ústecký kraj a Liberecký kraj, kde může napadnout sedm až dvanáct centimetrů nového sněhu. Ten aktuálně komplikuje dopravu na několika místech v Česku.

Spoje nabírají zpoždění 

Zhoršené povětrnostní podmínky ztěžují sjízdnost komunikací především na Mladoboleslavsku a Mšensku. „Dochází ke zpoždění všech spojů v této oblasti, některé spoje nejedou vůbec kvůli nehodám nebo zapadnutí vozů,“uvedla na Twitteru Pražská integrovaná doprava (PID). Informace o zpoždění či neodjetí konkrétních spojů eviduje PID na svých webových stránkách.

Mezi Mladou Boleslaví a Bakovem nad Jizerou byl také přerušený provoz vlaků. Důvodem je spadlý strom na trati. Aktuálně je přerušen provoz mezi Mladou Boleslaví a Mladějovem v Čechách a v úseku Praha-Běchovice a Kolín. 

Problémy jsou i v automobilové dopravě. Na dálnici D10 mezi Prahou a Libercem se podle webu dopravniinfo.cz tvoří několikakilometrové kolony. Na silnici 35 mezi Libercem a Turnovem uvízly v kopci u Paceřic kamiony.

Zpět
Sdílet
Diskuse