Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2023 10:32
Čas čtení 1:13
Vojtěch Vanda

Måneskin se vzali! Oslavili tím novou desku RUSH!

Måneskin se vzali! Oslavili tím novou desku RUSH!
Zdroj: TASR/AP Photo/Peter Dejong
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Italská rocková senzace, jak se Måneskin mohou bez problémů nazývat, má za sebou release desky ve velmi netradičním stylu. Ve svatebních šatech a se světovými hvězdami po boku.

Italská rocková skupina Måneskin do toho, jak se lidově říká, praštila. Seskupení v sestavě Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi a Ethan Torchio se v rámci oslav vydání nového alba RUSH! rovnou vzalo. Jak moc je jejich „sňatek“ oficiální, není úplně jasné, podle webu Italy24 má hlavně reprezentovat oslavu jejich dlouholetého přátelství, které by mělo vydržet navěky.

Doporučeno
VIDEO: Poslechni si nový energický singl La Fine od Måneskin. Populární kapela vystoupí v květnu v Praze VIDEO: Poslechni si nový energický singl La Fine od Måneskin. Populární kapela vystoupí v květnu v Praze 16. prosince 2022 19:35

Party to však byla vskutku grandiózní. Akce byla totiž uspořádána ve spolupráci se společností Spotify Global, kteří pronajala Palazzo Brancaccio v Římě. Do hlavního města Itálie, odkud členové kapely pochází, se následně sjela spousta významných osobností nejen z hudební oblasti, aby oslavila zrod nové éry kapely.

Pod záštitu si ji vzal Alessandro Michele, italský módní návrhář, který působil jako kreativní ředitel Gucci, jenž mezi sebou členy kapely oddal. Páry utvořili Victoria s Ethanem a Damiano s Thomasem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Spotify (@spotify)

A kdo se vůbec veselky zúčastnil? Jak je známo, Damiano je velkým fanouškem domácího klubu AS Řím, proto zde nemohla chybět například argentinská hvězda Paulo Dybala se svou přítelkyní, známou argentinskou zpěvačkou Orianou Sabatini. Dvojici sekundoval další hráč Giallorossi Lorenzo Pellegrini.

Samozřejmě ale nemohly chybět také hudební osobnosti světového formátu, z domácích to byl například Fedez, z těch zahraničních je třeba zmínit Machina Gun Kellyho.

RUSH!

Nyní je již zcela jasné, že nová deska nebude přehlédnuta. Na 17 skladbách s celkovou stopáží přes 52 minut se fanoušci znovu setkají se známými singly SUPERMODEL nebo THE LONELIEST, jež společně s MAMMAMIA dosáhly na Spotify k hranici 100 milionů poslechů. Součástí je však také i píseň LA FINE, o jejímž videoklipu jsme tě informovali zde.

Vítězové soutěže Eurovision Song Contest 2021 mají v plánu představit svou desku v rámci šňůry Loud Kids on Tour, která nemine ani Českou republiku. Pecky z dnes vydaného alba si můžeš poslechnout 14. května tohoto roku v O2 aréně v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse