Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
21. ledna 2023 13:29
Čas čtení 0:45

Babiš: Mé manželce někdo poslal obálku s ostrým nábojem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Babiš: Mé manželce někdo poslal obálku s ostrým nábojem
Zdroj: Adam Smeták/Refresher

Andrej Babiš obeznámil policii s anonymní výhrůžkou.

Kandidát na prezidenta republiky a předseda hnutí ANO Andrej Babiš svolal mimořádnou tiskovou konferenci. Tam oznámil, že mu ochranka předala obálku s ostrým nábojem a anonymními výhrůžkami adresovanou jeho ženě. Informuje o tom Deník N.

Babiš již prý s anonymní výhrůžkou kontaktoval policii, která ji podle jeho slov začala vyšetřovat. Policie informaci následně potvrdila s tím, že Babiš měl od ochranky obdržet obálku již ve čtvrtek, s oznámením bezpečnostním složkám ale přišel až v sobotu ráno. Policie se věnuje vyšetřování, ale vzhledem k povaze činu nebude zveřejňovat žádné detaily.

Andrej Babiš.
Andrej Babiš. Zdroj: Getty Images/Sean Gallup

„Od dnešního rána prověřujeme výhružné oznámení, se kterým se na policii obrátil pan Babiš. Ve věci provádíme potřebné úkony, které ale z taktických důvodů nemůžeme blíže konkretizovat,“ napsala policie na Twitteru.

Andrej Babiš si na konferenci postěžoval, že atmosféra ve společnosti v posledních měsících houstne a lidé se radikalizují. „Moje rodina má strach o život,“ řekl Babiš.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Bývalý premiér na konferenci také řekl, že podporovatelé Petra Pavla narušují jeho mítinky. Podporovatelé Andreje Babiše se podle něj bojí vyjádřit svůj názor, protože se bojí nadávek, konfrontace nebo napadení. Server Seznam Zprávy upozorňuje, že se agresivní podporovatelé Babiše několikrát fyzicky střetli s jeho odpůrci.

Domů
Sdílet
Diskuse