Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2023 15:00
Čas čtení 1:12
Radim Šlechta

Supergirl či nový Batman, co na nás chystá DC v dalších 10 letech? James Gunn odhalil nové filmy a seriály

Supergirl či nový Batman, co na nás chystá DC v dalších 10 letech? James Gunn odhalil nové filmy a seriály
Zdroj: Warner Bros.
NEWS BATMAN DC COMICS DC FILMY SUPERMAN
Uložit Uložené

James Gunn se bude pokoušet sjednotit DC univerzum. Ve videu na Twitteru ukázal, jaké projekty konkurence Marvelu chystá.

První kapitola nového DC Universe se ponese pod sloganem „bohové a příšery“. Tak popsal plány studia vedoucí DCEU James Gunn. Na Twitteru odhalil část nadcházejících filmových, televizních a videoherních projektů na osm až deset let dopředu. Cílem DCEU je, aby se v něm diváci snadněji vyznali. Příběhy tak bude podobně jako u Marvelu rámovat důležitá linka, postavy budou hrát stejní herci a herečky.

Neznamená to ale, že by přestaly vznikat úspěšné projekty, které stojí mimo tento vesmír (konkrétně se jedná třeba o Batmana Mata Reevese nebo Jokera). Takové filmy budou mít i nadále zelenou, pouze ponesou označení Elseworlds – tedy projekty z alternativního vesmíru. 

Nadcházející filmy

  • Superman: Legacy: Pokračování Supermana z pera Jamese Gunna by se mělo v kinech objevit 11. července 2025.
  • The Authority: Film bude zahrnovat postavy z tzv. WildStorm univerza. Podle originální sestavy se jedná o Apolla, The Doctora, The Engineera, Jacka Hawksmoora, Jenny Sparks, Midnightera a Swift. Více detailů k filmu ale Gunn nesdělil.
  • The Brave and Bold: Nový film představí i nového Batmana a Robina. Konkrétně bude Bruceovi pomáhat Damian Wayne.
  • Supergirl: Woman of Tomorrow
  • Swamp Thing

Nadcházející seriály

  • Creature Commandos: Bude se jednat o sedmidílný animovaný seriál, v němž hlavní úlohu sehraje tým příšer Amandy Waller.
  • Waller: Zmíněnou Amandu si zahraje Viola Davis, stejně jako v Sebevražedném oddílu.
  • Booster Fold: Příběh hrdiny, který používá běžnou technologii budoucnosti, aby byl superhrdinou v naší současnosti.
  • Lanterns: Po ne zcela úspěšném filmu Green Lantern se Hal Jordan a John Steward budou pokoušet vrátit intergalaktickým strážcům zákona komiksový věhlas.
  • Paradise Lost: Příběh, který se ponese ve stylu Hry o trůny, má přiblížit původ postavy Wonder Woman. Bude se věnovat životu amazonských žen a politicko-společenským intrikám na ostrově, kde žijí.
Zpět
Sdílet
Diskuse