Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Kristýna Dobiášová
2. února 2023 13:15
Čas čtení 0:24

Bartha i Vořechovský končí. Babiš přichází o další spolupracovníky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Bartha i Vořechovský končí. Babiš přichází o další spolupracovníky
Zdroj: Úřad vlády ČR

Patřili mezi hlavní spolupracovníky Andreje Babiše. Vořechovský i Prchal končí, přidává se k nim Bartha.

Spolupráci s poslancem Andrejem Babišem (ANO) ukončuje po Marku Prchalovi, o jehož odchodu psal server Info, také jeho dosavadní neoficiální mluvčí Vladimír Vořechovský. Přidává se k nim i Tünde Bartha, která pro Babiše pracovala jako šéfka kampaně, informuje Blesk.

1. února 2023 16:58 Čas čtení 0:52 Marek Prchal po deseti letech prchá od Babiše Marek Prchal po deseti letech prchá od Babiše

„Pro nás oba to bylo několik velmi náročných a zajímavých let spojených i s prací na Úřadu vlády,“ vyjádřil se Vořechovský. Spolupráci rozvážou koncem února. V případě výhry Babiše v prezidentských volbách se měl Vořechovský stát mluvčím Hradu a Bartha kancléřkou. Co se týče prezidentských voleb, byla hlavní osobou, která stála za Babišovou kampaní. Pracovala s ním již v době, kdy zastával funkci ministra financí.

25. ledna 2023 14:00 Čas čtení 4:10 Kdo nahradí Ovčáčka a Mynáře? Podívej se, kdo půjde s jedním z kandidátů na Hrad Kdo nahradí Ovčáčka a Mynáře? Podívej se, kdo půjde s jedním z kandidátů na Hrad
Domů
Sdílet
Diskuse