Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
4. února 2023 v 19:39
Čas čtení 0:35

Chtěla být jen kamarádkou, ne partnerkou. Muž ze Singapuru ji za to zažaloval a žádá skoro 50 milionů korun

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Chtěla být jen kamarádkou, ne partnerkou. Muž ze Singapuru ji za to zažaloval a žádá skoro 50 milionů korun
Zdroj: Unsplash/Nik Shuliahin/volně k užití

Ženu žaluje za urážku na cti a za peníze chce mimo jiné zaplatit terapie u psychologa.

Muž ze Singapuru podal žalobu na ženu, která s ním nechtěla být v partnerském vztahu, ale pouze v kamarádském. Vysoudit od ní chce až 3 miliony singapurských dolarů, což je v přepočtu necelých 50 milionů korun. Informují o tom The Guardian a NY Post.

24. ledna 2023 v 14:24 Čas čtení 1:46 Za opakované znásilnění nevlastní dcery uložil zlínský soud muži devět let. Odsouzený vinu popřel Za opakované znásilnění nevlastní dcery uložil zlínský soud muži devět let. Odsouzený vinu popřel

Žalobce K. Kawshigan chce od ženy obrovskou částku na pokrytí finančních ztrát, které mu prý žena způsobila. Podle jeho slov zažil trauma z toho, že ho brala pouze jako kamaráda a poškodila jeho „hvězdnou pověst“. Obžalovaná mu měla způsobit i depresi.

V soudních dokumentech se uvádí, že v žalobě, která se bude projednávat příští týden, muž obviňuje ženu z údajně hanlivých poznámek a nedbalého chování.

Obžalovaná se podle soudních dokumentů poprvé setkala s Kawshiganem v roce 2016. První problémy začaly vznikat v roce 2020, když se neshodli v tom, jak vnímali svůj vztah. Žena naopak tvrdí, že ji Kawshigan obtěžoval, a také se ho rozhodla zažalovat.

Domů
Sdílet
Diskuse