Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
5. února 2023 19:14
Čas čtení 0:31

FOTO: Luxusní Ferrari za více než 5 milionů skončilo ve výtahové šachtě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
FOTO: Luxusní Ferrari za více než 5 milionů skončilo ve výtahové šachtě
Zdroj: Palm Beach County Fire Rescue/volně k užití

Záchrana auta trvala přes 4 hodiny.

Hasiči z americké Floridy z Palm Beach County informovali o kuriózní autonehodě, ke které došlo během týdne. Úplně nové stříbrné Ferrari v limitované verzi Roma v hodnotě 250 tisíc dolarů (v přepočtu 5,5 milionu korun) totiž skončilo ve výtahové šachtě jedné z prodejen luxusních vozů, kde zůstalo viset.

Cizí zavinění nehody vyloučili, zapříčinilo ji selhání techniky. Důvodem pořádně drahé kolize měla být porucha výtahu na převoz aut mezi patry prodejny. Při nehodě se nikdo nezranil. Poté, co ho hasiči ze šachty vysvobodili, putoval sporťák přímo na vrakoviště, píše portál Super Car Blondie.

Záchranné složky musely nejprve zmírnit únik paliva z nádrže, kvůli čemuž se přerušila dodávka elektřiny do celé prodejny s auty, protože hrozil nebezpečný výbuch. Nakonec se však hasičům podařilo auto vysvobodit, aniž by se vznítilo. Záchrana auta trvala přes 4 hodiny.

Domů
Sdílet
Diskuse