Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. února 2023 15:45
Čas čtení 1:14
Kristýna Dobiášová

Rihanna navnadila fanoušky na nové album i na Super Bowl. Kde můžeš Half Time Show sledovat živě?

Rihanna navnadila fanoušky na nové album i na Super Bowl. Kde můžeš Half Time Show sledovat živě?
Zdroj: TASR
HUDBA KONCERTY RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tento rok se na pódium vrací zpěvačka Rihanna, fanoušci sportu i hudby ji mohou vidět během Super Bowl Half Time Show. Živě nevystupovala téměř pět let, chystá snad i nové album?

Minulý rok udělala hudební comeback s písněmi Lift Me Up a Born Again k marvelovce Black Panther: Wakanda nechť žije. Od té doby snad nemine týden, kdy by média a fanoušci nevyhlíželi nové album. Poslední totiž Rihanna vydala v roce 2016. Anti obsahuje hity jako Love on the Brain nebo Work. Teď se Riri podařilo „nateasovat“ všechny ještě víc.

Během konference k Super Bowl Half Time show zmínila, že se snaží vytvářet a objevovat novou hudbu, která může být pro fanoušky v porovnání s její předchozí tvorbou zvláštní. „Chci vytvářet věci, které jsou jiné, věci, které jsou mimo, divné a nemusí mým fanouškům vůbec dávat smysl. Chci si jen hrát, chci se hudbou bavit,“ uvedla v rozhovoru. Pokud tím mínila možné chystané album, nejspíše nás tak čeká zcela rozdílná tvorba.

Nezpívala naživo 5 let

Super Bowl Half Time show bude pro zpěvačku prvním živým koncertem po delší hudební pauze. Sama Rihanna potvrdila, že vystoupení potrvá třináct minut. „Dostali jsme se na 39 verzí setlistu,“ okomentovala přípravu. Diváci tak mohou být zvědaví, jaké hity zazní. Na její comeback se těší i velké hudební hvězdy. „Jdu na Super Bowl kvůli Rihanně,“ uvedla zpěvačka Adele během své show v Las Vegas.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Rihanna naposledy fanouškům zahrála v roce 2018 na udílení cen Grammy. Během téhož roku dostala možnost zazpívat i na Super Bowlu, nabídku však odmítla. Rozhodla se tímto gestem podpořit bývalého quarterbacka San Francisca Colina Kaepernicka, prvního hráče NFL, který poklekl při hymně na protest proti policejní brutalitě v roce 2016.

Kde můžeš zápas a vystoupení sledovat

Finále Super Bowlu, ve kterém se utkají Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles, můžeš sledovat na Premier Sport 2 nebo na TV Tipsport. Zápas startuje půl hodiny po půlnoci našeho času v pondělí 13. 2. Pokud chceš sledovat živě i vystoupení Rihanny, počítej s tím, že budeš muset ponocovat. Poločasový program můžeš očekávat zhruba kolem půl třetí ráno.

Domů
Sdílet
Diskuse