Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. února 2023 9:11
Čas čtení 1:00

Tragická nehoda na D1: Dodávka se střetla s náklaďákem, dva lidé nepřežili

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragická nehoda na D1: Dodávka se střetla s náklaďákem, dva lidé nepřežili
Zdroj: Policie ČR

Na 131. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno se střetla dodávka s nákladním vozidlem. Dvě těžce zraněné osoby zraněním na místě podlehly. Policie nyní dopravu reguluje, zastavila provoz na 119. kilometru.

K tragické nehodě na dálnici D1 došlo v sobotu ráno. Na 131. kilometru silnice směrem na Brno se střetla dvě vozidla, dodávka a nákladní auto, přičemž jejich srážka vedla ke ztrátě životů, informovala policie na Twitteru. Dvě osoby podlehly těžkým zraněním. Doprava se na místě zastavila a je odkláněna na 119. kilometru.

16. února 2023 15:09 Čas čtení 0:37 Dálnice D5 byla neprůjezdná, směrem na Prahu se stala nehoda Dálnice D5 byla neprůjezdná, směrem na Prahu se stala nehoda

Na místě jsou momentálně všechny složky integrovaného záchranného systému. „Dálniční policisté z Velkého Beranova zastavili provoz před 119. km. Otáčejí osobní auta, která zůstala na D1 za dopravní nehodou do protisměru, a stahují je zpět na 119. km. Nákladní vozidla musí zůstat stát na dálničním tělese,“ dodala k situaci policie.

Kromě výše zmíněných obětí momentálně nebyla hlášena žádná další zranění. Hasiči nicméně museli nákladní vozidlo, které prorazilo svodidla a převrátilo se na násep u silnice, hasit. Kdy bude úsek silnice zase průjezdný, momentálně není jasné. Policie každopádně vybízí řidiče k opatrnosti.

Hlavní dálnice D1 je častým místem dopravních nehod, ty se však nevyhýbají ani dalším důležitým silnicím. Před dvěma dny jsme tě například informovali o nehodě na dálnici D5 směrem na Prahu, která však naštěstí nebyla fatální. Při srážce čtyř automobilů se zranili dva muži. 

Pokud tě zajímají nejčerstvější informace z dopravní situace v republice, nezapomeň odebírat naše vlákno Doprava.

Domů
Sdílet
Diskuse