Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda ČTK
18. února 2023 14:08
Čas čtení 0:42

Tragédie v Ústí nad Labem: Po požáru byli v domě nalezeni čtyři mrtví

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragédie v Ústí nad Labem: Po požáru byli v domě nalezeni čtyři mrtví
Zdroj: Policie ČR

V zahradní kolonii ve čtvrti Předlice byli v sobotu nalezeni tři mrtví lidé, po bližším ohledání pak ještě jedna další osoba. Případ dostala na starost kriminálka.

V zahradní kolonii ve čtvrti Předlice v Ústí nad Labem byli v sobotu po požáru domku nalezeni čtyři mrtví lidé, informovala ČTK. Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. O vývoji situace informovala policie i na Twitteru.

18. února 2023 9:11 Čas čtení 1:00 Tragická nehoda na D1: Dodávka se střetla s náklaďákem, dva lidé nepřežili Tragická nehoda na D1: Dodávka se střetla s náklaďákem, dva lidé nepřežili

Kriminalisté jsou od rána na místě. Do Předlic dorazil po poledni soudní lékař a přítomen je psovod se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání akcelerantů hoření. Vyšetřovatelé ohledávají místo, uvedla policie. K totožnosti osob se zatím policisté nebudou vyjadřovat, řekla ČTK mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Mluvčí krajských hasičů Petr Pelikus ČTK řekl, že hasiči vyprostili z požářiště čtyři těla a předali je policii, požářiště ještě monitorují.

Hořet začalo ráno

Informaci o požáru domku v Předlicích dostaly složky integrovaného záchranného systému prostřednictvím linky 112 kolem 08:00. Na místo vyjeli hasiči, po uhašení požáru byla nalezena těla tří osob. Posléze policisté informovali, že při bližším ohledání místa požářiště byla nalezena čtvrtá osoba bez známek života.

Hasiči dostali požár pod kontrolu v 09:40. „Jedná se o rozsáhlejší přízemní zahradní domek poblíž ulice Marxova. Na místo vyjely ráno čtyři jednotky,“ uvedl Pelikus. Případ nicméně dále komentován nebyl. 

Domů
Sdílet
Diskuse