Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. února 2023 17:25
Čas čtení 0:49

Vražda v Chotěboři: Policisté už nejspíš znají identitu mrtvé ženy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda v Chotěboři: Policisté už nejspíš znají identitu mrtvé ženy
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie v pátek pátrala po totožnosti mrtvé ženy, která byla nalezena v blízkosti jednoho z bytových domů v Chotěboři. Ještě ten den večer se ji údajně podařilo identifikovat.

Policisté s největší pravděpodobností zjistili totožnost mrtvé mladé ženy, která byla nalezena u jednoho z bytových domů v Chotěboři na Havlíčkobrodsku. Policie to uvedla v pátek večer na Twitteru. Přitom ještě ten samý den ráno prosila veřejnost o pomoc s identifikací. Co bylo příčinou ženiny smrti, dosud vysvětleno nebylo.

18. února 2023 14:08 Čas čtení 0:42 Tragédie v Ústí nad Labem: Po požáru byli v domě nalezeni čtyři mrtví Tragédie v Ústí nad Labem: Po požáru byli v domě nalezeni čtyři mrtví

Tělo ženy bylo nalezeno venku u bytového domu. Kriminalisté nicméně mnoho dalších informací neměli. „Přesnou dobu a příčinu úmrtí stanoví až výsledky nařízené soudní pitvy,“ informovali na sociálních sítích s prosbou o pomoc s identifikací ženy.

Policie se dokonce rozhodla sdílet její fotografie, které nebyly vhodné pro slabé povahy, což se setkalo i s nevolí v komentářích. „Příště, prosím, ty fotky oflagujte. Sice máme za sebou rok války na Ukrajině a plný Twitter ohořelých či jinak zohavených mrtvol zavražděných civilistů nebo zabitých ruských vojáků, přesto to nebylo příjemné,“ komentoval jeden z uživatelů. Strážci zákona nakonec fotografie stáhli.

S největší pravděpodobností to zapříčinila skutečnost, že se totožnost mrtvé povedla odhalit. „Stahujeme všechny výzvy, které se týkají pátrání po totožnosti mrtvé ženy. S největší pravděpodobností se nám podařilo zjistit její totožnost,“ dodala policie. Odpovědi na jakékoliv další dotazy však neměla.

„K případu ale nelze v současné době poskytnout žádné podrobnější informace. Za všechny získané poznatky děkujeme,“ dodaly bezpečnostní složky.

Domů
Sdílet
Diskuse