Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. února 2023 10:59
Čas čtení 0:53
Adéla Ježková

Maeve už v Sex Education neuvidíš. Emma Mackey není jediná, kdo po 4. sérii opustí seriál

Maeve už v Sex Education neuvidíš. Emma Mackey není jediná, kdo po 4. sérii opustí seriál
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanoušci seriálu Sex Education se budou muset rozloučit s jednou z hlavních postav. Bude-li tedy pořad pokračovat.

Sedmadvacetiletá herečka Emma Mackey se o novinku podělila 19. února v rozhovoru s novináři na předávání cen BAFTA, kde jí bylo uděleno ocenění „Vycházející hvězda“.

Na otázku, zda se postava Maeve, kterou Mackey v seriálu Sex Education (Sexuální výchova) na Netflixu ztvárňuje, objeví v páté sérii, se herečka zasmála a řekla„Pátá série? Čtvrtou jsem dokončila teprve minulý týden!“

„Hrajeme sedmnáctileté a všem je nám skoro třicet.“

„Ne, myslím, že v páté sérii nebudu. S Maeve jsem se rozloučila,“ dodala a potvrdila, že po 4. sérii v seriálu končí. Diváci a divačky budou Maeve ve 4. sérii ale i tak vídat méně, protože v současné době studuje v USA, daleko od Moordale. Informuje o tom magazín Pop Buzz s tím, že datum vydání čtvrté série Sex Education zatím nebylo potvrzeno.

Doporučeno
Franco Columbu s Arnoldem Schwarzeneggerem začínali jako zedníci. Sylvester Stallone skončil jeho vinou v nemocnici Franco Columbu s Arnoldem Schwarzeneggerem začínali jako zedníci. Sylvester Stallone skončil jeho vinou v nemocnici 19. února 2023 9:00

Mackey svůj odchod ze seriálu naznačila již v minulosti. „Je to prostě vždycky ošemetné, je to jiné, když hrajete postavu, která se tak trochu zasekla v čase. Víte, hrajeme sedmnáctileté a všem je nám skoro třicet, je to trochu divné,“ řekla v rozhovoru pro Total Film s tím, že chce „odejít s grácií“.

Emma Mackey není jediná, kdo po čtvrté sérii seriálu odchází. Připojí se k ní mimo jiné i Ncuti Gatwa, který hraje Erica. Před 4. sérií seriál opustily Tanya Richards i Patricia Allison alias Lily a Ola a Simone Ashley, která hrála Olivii.

Domů
Sdílet
Diskuse