Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
28. února 2023 16:19
Čas čtení 0:41

V úterý došlo k výpadku O2. Lidé měli problémy s voláním

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V úterý došlo k výpadku O2. Lidé měli problémy s voláním
Zdroj: Unsplash/Carol Magalhães

S voláním měly v úterý dopoledne problémy desítky klientek a klientů společnosti O2. Služba je nyní opět funkční.

Jeden ze tří největších telefonních operátorů, společnost O2, zaznamenal v úterý výpadek. Upozornili na to uživatelky a uživatelé na serveru Výpadky24, mluvčí O2 Veronika Zachariášová to následně potvrdila deníku Právo. V síti O2 nešlo volat, SMS zprávy a mobilní internet podle upozornění klientské obce fungovaly běžně.

V úterních dopoledních hodinách byl na serveru Výpadky24 zaznamenán problém se službami společnosti O2. Lidé si stěžovali, že se nikomu nemohou dovolat. Problémy měli především v Liberci, Praze, Opavě nebo Ústí nad Labem. Výpadek ale zasáhl i další města.

Nejvíce nahlášených problémů zaznamenal server okolo jedenácté hodiny, kdy lidé oznámili přes 180 komplikací. Jejich počet postupně klesal a mezi třetí a čtvrtou hodinou odpoledne server uvádí jen 14 nahlášených vad. Lidé si dopoledne stěžovali především na potíže s voláním, v odpoledních hodinách se stížnosti týkaly spíš stability internetu.

„Dnes dopoledne se mohli někteří naši zákazníci setkat s výpadkem některých služeb. Ten se technikům podařilo velmi rychle vyřešit a v tuto chvíli je již vše plně funkční. Všem dotčeným zákazníkům se omlouváme,“ sdělila mluvčí společnosti O2 Veronika Zachariášová deníku Právo.

Domů
Sdílet
Diskuse