Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
2. března 2023 16:29
Čas čtení 0:37

Jaro stále nikde. O víkendu se zase ochladí, na většině území napadne sníh

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Jaro stále nikde. O víkendu se zase ochladí, na většině území napadne sníh
Zdroj: Profimedia

Česko čeká o víkendu mírné ochlazení. Jasno až polojasno bude do sobotního poledne, kdy se postupně od západu začne zatahovat. Odpoledne bude místy pršet, později i sněžit. V neděli teploty klesnou a meteorologové očekávají do večera sněhové přeháňky.

Do pátku meteorologové očekávají jasnou až polojasnou oblohu. Teploty se budou pohybovat mezi pěti až deseti stupni Celsia. Na horách bude chladněji. 

Jasná až polojasná obloha, která nás provázela po celý týden, se začne zatahovat v sobotu. Přes den meteorologové očekávají klesající teploty, které se budou pohybovat mezi dvěma až šesti stupni Celsia. Večer bude pršet, později by mělo ve všech polohách sněžit. Noční teploty klesnou na 0 až –⁠4 °C. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického úřadu (ČHMÚ). 

2. března 2023 10:35 Čas čtení 3:02 Pořiď si vintage swag. Poradíme ti, jak a kde ho sehnat Pořiď si vintage swag. Poradíme ti, jak a kde ho sehnat

V neděli se ještě více ochladí. Teploty se přes den budou pohybovat mezi nulou až čtyřmi stupni Celsia. Na většině území se budou objevovat dešťové i sněhové přeháňky. 

Domů
Sdílet
Diskuse