Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
3. března 2023 18:56
Čas čtení 0:47

Tramvaj v Praze srazila dvě dívky. Jedna přišla o nohu, vyprošťovali ji hasiči

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tramvaj v Praze srazila dvě dívky. Jedna přišla o nohu, vyprošťovali ji hasiči
Zdroj: Hasiči Praha

Obě dívky byly převezeny do Fakultní nemocnice v Motole.

Na Jindřišské ulici v centru Prahy došlo v pátek odpoledne ke srážce tramvaje se dvěma dívkami, které byly na místě zraněny. Jedna z nich utrpěla ztrátové poranění dolní končetiny. Šlo o devítiletou dívku, kterou záchranáři uvedli do umělého spánku a převezli do Fakultní nemocnice v Motole. Informuje o tom Pražská zdravotnická záchranná služba a Dopravní podnik hlavního města Prahy.

Dívku vyprošťovali hasiči zpod tramvaje. Na místě byli také policisté. „Dvě posádky RZP, inspektor i lékař pečovali o devítileté děvče, které utrpělo ztrátové poranění DK, uvedli jsme ji do umělého spánku, zajistili DC, ošetřili,“ uvedli pražští záchranáři na Twitteru.

„Další mladá dívka má úraz kolene, dospělá žena pak akutní stresovou reakci. Všechny transportujeme do FNM (Fakultní nemocnice v Motole),“ doplnili.

Střet tramvaje s dívkami se stal krátce před 17:00. Kvůli nehodě a následnému zásahu byl přibližně na půl hodiny obousměrně přerušen provoz osmi linek tramvají. Linky jezdily odklonem zhruba od 16:45 do 17:20. 

Domů
Sdílet
Diskuse