Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
5. března 2023 18:52
Čas čtení 0:31

Martina Sáblíková získala bronz na mistrovství světa!

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Martina Sáblíková získala bronz na mistrovství světa!
Zdroj: TASR/AP Photo/Ashley Landis

Česká rychlobruslařka Martina Sáblíková vybojovala další medaili. Do sbírky jí přibyl bronz ze závodu na 5 000 metrů. Jedná se o druhý kov, který Sáblíková na mistrovství světa v nizozemském Heerenveenu získala.

Rychlobruslařka Martina Sáblíková získala na mistrovství světa bronz v závodu na 5 000 metrů. Na šampionátu v Heerenveenu skončila za stříbrnou Norkou Ragne Wiklund a zlatou Nizozemkou Irene Schouten. Ta kromě toho, že je olympijskou vítězkou, také vytvořila nový rekord dráhy. Sáblíková za vítězkou zaostala o 6,53 sekundy. Informuje o tom server Sport.cz.

Jedná se o 32. medaili, kterou si česká rychlobruslařka vybojovala. Nově získaný bronz je třináctou medailí z kategorie závodu na 5 000 metrů. Sáblíková před šampionátem prodělala virózu. Ačkoliv nad medailí výrazně nepřemýšlela, na mistrovství ji získala už dvakrát, informuje iDNES.

Domů
Sdílet
Diskuse