Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková ČTK
13. března 2023 9:54
Čas čtení 0:36

Začátkem týdne se budou teploty pohybovat okolo 15 stupňů. Na severovýchodě platí výstraha před silným větrem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Začátkem týdne se budou teploty pohybovat okolo 15 stupňů. Na severovýchodě platí výstraha před silným větrem
Zdroj: Pixnio/PPD/volně k užití

Pondělí a úterý se ponese ve znamení vyšších denních teplot, okolo patnácti stupňů Celsia. Na severovýchodě země a na horách platí výstraha před silným větrem. Ten ustane v polovině týdne, kdy se také výrazně ochladí a noční teploty spadnou pod bod mrazu.

Začátkem týdne se budou nejvyšší denní teploty pohybovat okolo patnácti stupňů Celsia. Meteorologové varují před silným větrem, který bude foukat především na horách a na severovýchodě země. Vítr by měl v pondělí dosáhnout rychlosti 65 km/h. Ustat by měl zhruba v polovině týdne, kdy se i výrazně ochladí.

Od středy se budou nejvyšší denní teploty pohybovat v rozmezí od tří do sedmi stupňů Celsia. Na většině území se objeví sněhové a dešťové přeháňky.

Koncem týdne se oteplí a o víkendu nás budou čekat denní teploty kolem dvanácti stupňů Celsia. Vyplývá to z týdenní předpovědi zveřejněné Českým hydrometeorologickým ústavem (ČHMÚ).

Domů
Sdílet
Diskuse