Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková ČTK
17. března 2023 11:47
Čas čtení 0:24

Policie v Mladé Boleslavi zastřelila agresivního muže, podle ní ničil letiště

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie v Mladé Boleslavi zastřelila agresivního muže, podle ní ničil letiště
Zdroj: Policie ČR

Dnes v noci musela police zakročit proti muži, který demoloval areál letiště v Mladé Boleslavi. Když nereagoval na donucovací prostředky, došlo ke střelbě.

Mladoboleslavská policie dnes v noci zastřelila agresivního muže, který podle ní nejprve ničil ubytovnu v Bezděčíně a pak areál mladoboleslavského letiště. Uvedla to v tiskové zprávě policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

17. března 2023 10:10 Čas čtení 0:58 Konečně mohou k lékaři nebo do školy. Čína podpořila práva nemanželských dětí Konečně mohou k lékaři nebo do školy. Čína podpořila práva nemanželských dětí

Podle policie muž tyčí demoloval ubytovnu a okolní objekty, později ničil areál letiště. Muž podle policie nereagoval na výzvy a byl k policistům velmi agresivní. „Proto použili po dalších zákonných výzvách donucovací prostředky – hmaty, chvaty, slzotvorný prostředek, teleskopický obušek, taser –, a to i opakovaně, a následně i služební zbraň. I přesto, že policisté zraněnému muži okamžitě poskytli neodkladnou první pomoc, na následek zranění zemřel,“ uvedla mluvčí.

Zákrok policistů prověří Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Domů
Sdílet
Diskuse