Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
21. března 2023 9:55
Čas čtení 0:45

Pražští strážníci zveřejnili video z hádky s řidičem, která trvala 40 minut. Má jít o známou osobu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražští strážníci zveřejnili video z hádky s řidičem, která trvala 40 minut. Má jít o známou osobu
Zdroj: Policie ČR

Pražští strážníci řešili minulý týden přestupek, kterého se dopustil řidič na Václavském náměstí. Ten zaparkoval na přechodu pro chodce a následně se odmítl podrobit testu na drogy. Policie zveřejnila videozáznam z incidentu na svém Facebooku.

Minulý čtvrtek zveřejnila Městská policie hlavního města Prahy na svých facebookových stránkách video ze situace, která se odehrála na Václavském náměstí. Řidič černé Audi zaparkoval na přechodu pro chodce a následně nařkl strážníky z arogance a lhaní. Odmítl se podrobit testu na drogy a na místo si nechal přivolat kontrolní orgán. 

Muž, kterého strážníci prověřovali, má na videu rozostřený obličej a pozměněný hlas. Policisté ale naznačují, že jde o známou osobu. „Pokud jste ten, kdo si myslím, že jste, chovejte se trošku…“ uvádí jeden ze strážníků na záznamu. 

Po příjezdu nadřízených strážníků si muž navíc všimne, že je celý incident nahráván, a ihned změní své chování. „Pánové si všechno dosvědčej. Všechno bylo úplně v pořádku. Ten ksicht tady pana kolegy, támhle pan kolega, jak na mě řval,“ říká s ironií v hlase.

Řidič opakovaně odmítá uposlechnout výzev strážníků, a když po něm chtějí podepsat složenky, odvětí: „Udělám křížek a kolečko, to je třeba můj podpis.“ Po vyřešení celé situace řidič navíc odjel z místa bez zapnutí bezpečnostního pásu, čímž se dopustil dalšího přestupku.

Záznam, který policie zveřejnila, je sestříhaný a celý incident měl trvat 40 minut. Na svém webu to uvádí Novinky.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse