Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková ČTK
23. března 2023 19:10
Čas čtení 0:39

Za vraždu v Tovačově na Přerovsku mohly rodinné spory. Policie zadržela syna zemřelého

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Za vraždu v Tovačově na Přerovsku mohly rodinné spory. Policie zadržela syna zemřelého
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

V noci na čtvrtek byl v Tovačově na Přerovsku zavražděn šestapadesátiletý muž. Policie v souvislosti s činem zadržela jeho třicetiletého syna. Jakým způsobem muž zemřel, zatím kriminalisté nechtějí sdělit.

Případ úmrtí šestapadesátiletého muže v Tovačově v Olomouckém kraji kriminalisté vyšetřují jako vraždu. Jejím motivem měly být rodinné spory a policisté v souvislosti s činem zadrželi třicetiletého syna oběti. ČTK to sdělil krajský policejní mluvčí Libor Hejtman. 

Muž byl zavražděn v bytě jednoho z tamních domů a jde o první letošní případ vraždy v Olomouckém kraji. „Zadržený muž nebyl pod vlivem alkoholu. Zda jednal pod vlivem drog, zjistíme z výsledků rozboru krve,“ uvedl Hejtman pro ČTK

Za trestný čin vraždy hrozí pachateli 10 až 18 let vězení. V případě, že by šlo o vraždu s rozmyslem, mohl by jít za mříže až na 20 let. Výjimečný trest pak pachateli hrozí, pokud čin spáchá zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem nebo v úmyslu získat majetkový prospěch.

Domů
Sdílet
Diskuse