Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2023 12:36
Čas čtení 0:34
Radim Šlechta

Kang Dobyvatel v poutech: Herce z marvelovek zatkli pro podezření z domácího násilí, vinu odmítá

Kang Dobyvatel v poutech: Herce z marvelovek zatkli pro podezření z domácího násilí, vinu odmítá
Zdroj: Disney+/HBO
NEWS MARVEL MARVEL FILMY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jonathana Majorse zadržela policie kvůli údajnému domácímu násilí. On sám popírá, že by se jej dopustil.

Jonathan Majors, kterého můžeš nově znát v roli Kanga Dobyvatele z nových marvelovek, byl zatčen. Třiatřicetiletého herce zadržela policie po hádce s třicetiletou ženou. Majors nyní čelí obvinění z domácího násilí. Informují o tom NY TimesVariety.

Doporučeno
MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem 26. března 2023 11:00

Podle policie města New York měl Majors během hádky ženu napadnout. Tu převezla sanitka do nemocnice s drobným poraněním hlavy a krku. Po příjezdu policie měla žena strážníkům prozradit, že ji herec fyzicky napadl. Samotný Majors a jeho zástupce popírají, že by k něčemu takovému došlo.

„Neudělal nic špatného. Těšíme se, až celou záležitost objasníme a očistíme jeho jméno,“ uvedl Majorsův mluvčí pro Variety.

Policie v předběžném vyšetření zjistila, že byl „třiatřicetiletý muž zapleten do domácího sporu s třicetiletou ženou“. Oběť měla uvést, že byla napadena, a policie „zadržela muže bez incidentu“. Mezi obviněními ve spisu mají být uvedena slova jako škrcení, napadení a obtěžování.

Domů
Sdílet
Diskuse