Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2023 13:02
Čas čtení 0:37
Radim Šlechta

Joker 2: Takhle bude vypadat Lady Gaga jako Harley Quinn

Joker 2: Takhle bude vypadat Lady Gaga jako Harley Quinn
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre, DC Universe
NEWS JOKER 2 LADY GAGA
Uložit Uložené

Na světě jsou první fotky z natáčení, na nichž je Lady Gaga v kostýmu Harley Quinn.

Pokračování úspěšného Jokera v hlavní roli s Joaquinem Phoenixem by mělo přijít do kin na podzim příštího roku. Jednou z věcí, na kterou se fanoušci připravovaného muzikálu těší, je kromě Phoenixe také Lady Gaga v roli Harley Quinn. Její první fotky z natáčení už jsou venku a ty nyní můžeš posoudit, jak se ti zpracování slavné záporačky líbí.

Doporučeno
Kang Dobyvatel v poutech: Herce z marvelovek zatkli pro podezření z domácího násilí, vinu odmítá Kang Dobyvatel v poutech: Herce z marvelovek zatkli pro podezření z domácího násilí, vinu odmítá 26. března 2023 12:36

Na prvních fotkách vidíme Lady Gagu v kostýmu Harley Quinn, jak ji kamsi doprovází gothamská policie. Na fotkách, které zveřejnil server Hollywood Reporter, si lze všimnout i nápisů Jokerových fanoušků se slovy „osvoboďte Jokera“ nebo „vezmi si mě, Jokere“.

První pohled na nástupkyni Margot Robbie jako Jokerovy partnerky odtajnil režisér filmu Todd Phillips na Instagramu na Valentýna letošního roku. Na sociální síť přidal fotku Phoenixe a Gagy s prostým popiskem „šťastný Valentýn“. Tehdejší obrázek ale pocházel ze scény, kde je Quinn bez kostýmu.

Anketa:
Líbí se ti nová podoba Harley Quinn?
Jasně, už se těším na premiéru!
Víc se mi líbila v podání Margot Robbie.
Jasně, už se těším na premiéru!
36 %
Víc se mi líbila v podání Margot Robbie.
64 %
Domů
Sdílet
Diskuse