Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2023 14:06
Čas čtení 0:45
Radim Šlechta

Daniel Radcliffe oznámil šťastnou novinu. S partnerkou Erin Darke čekají první dítě

NEWS DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Představitel Harryho Pottera nebo „Weird Ala“ Yankovice bude otcem. Spolu s dlouholetou partnerkou čeká první miminko.

Daniel Radcliffe bude otcem. S dlouholetou partnerkou Erin Darke čeká představitel legendárního Harryho Pottera svoje první dítě. Magazínu People to potvrdil jeho zástupce. Radcliffe žije s Darke už od doby, kdy spolu natáčeli snímek Kill Your Darlings z roku 2013.

Dnes třiatřicetiletý herec se v minulosti nechal slyšet, že se primárně nebude snažit, aby se jeho dítě stalo slavné. Nicméně „by byl rád, kdyby jej viděl pohybovat se na filmových placech“, jak se tam v podstatě od dětství pohybuje on sám.

radcliffe
Zdroj: Bruce Glikas/FilmMagic

„Mým snem by bylo, kdyby moje děti přišly na filmový plac a řekly si: ‚Bože, já bych rád*a byl*a v uměleckém průmyslu. Rád*a bych pracoval*a ve štábu.‘ Filmové scény jsou úžasná místa. Myslím, že pro děti to může být v mnoha případech úžasné. Ale sláva je možná něco, čemu by se raději měly vyhnout,“ řekl Radcliffe.

Radcliffe a Darke se jako pár drží mimo veřejný prostor a své soukromí si brání. V rozhovoru pro People z minulého roku Daniel akorát prozradil, že jsou spolu „opravdu šťastní“. Kromě Kill Your Darlings spolu pár pracoval také na Don't Think Twice z roku 2016 a na třetí sérii Radcliffova seriálu pro TBS Miracle Workers.

Domů
Sdílet
Diskuse