Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2023 16:15
Čas čtení 1:10
Ilona Hobzová

Video: Slavný zpěvák udělal cestujícím show během letu, některým namíchal i drink

Video: Slavný zpěvák udělal cestujícím show během letu, některým namíchal i drink
Zdroj: Flickr/TaylorHerring/volně k užití
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Cestující nemohli věřit svým očím.

Cestující na letecké lince z Londýna do Los Angeles se dočkali pořádného překvapení. Během jejich letu je z ničeho nic překvapil svou přítomností zpěvák Lewis Capaldi. Ten některé cestující nejprve obsloužil občerstvením, následně si vzal kytaru a zahrál obecenstvu několik písní ze své připravované desky. Vše zveřejnil na svém Instagramu.

Doporučeno
Mikolas Josef: Dát si pauzu bylo nejlepší rozhodnutí, někteří interpreti to nezvládnou Mikolas Josef: Dát si pauzu bylo nejlepší rozhodnutí, někteří interpreti to nezvládnou 1. dubna 2023 14:20

Jmenuji se Ed Sheeran, pokud to nevíte

„Dáte si něco?“ zeptal se populární skotský zpěvák dvou dívek. Ty ale byly příliš šokované, než aby něco řekly. Capaldi si tak od nich vzal alespoň chipsy. Poté obsloužil ještě několik cestujících a oznámil, že by rád zazpíval něco ze své nové desky. „Omlouvám se, protože někteří spí,“ uvedl na začátku. 

Na konci svého vystoupení zavtipkoval s humorem sobě vlastním: „Omlouvám se, že jsem vás během vašeho letu rušil. A pokud to nevíte, jmenuji se Ed Sheeran,“ uvedl s odkazem na svého britského kolegu a rovněž populárního hudebníka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lewis Capaldi (@lewiscapaldi)

„Nikdy jsem ho takto zblízka neviděla,“ uvedla později jedna z dívek. Další cestující si výjimečný zážitek natáčeli na své mobilní telefony. Radost neskrývala ani Nicola Barker, zaměstnankyně letecké společnosti a Capaldova velká fanynka. „Když vystupoval s kytarou a zpíval, myslela jsem si, že mě někdo musí štípnout, že se mi to zdá. A nejenže zpíval, ještě mi namíchal výborný gin & tonic,“ nechala se slyšet.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Lewis Capaldi je v současné době ve Spojených státech, kde zahajuje své dosud největší turné po Severní Americe. Začíná v Atlantě a v USA se zdrží do 11. května. Mnoho lístků na jeho koncerty už ale nezbývá. V srpnu pak bude hlavní hvězdou festivalu Reading & Leeds, vystoupí na festivalu Glastonbury a poté zamíří do Manchesteru, Edinburghu a Belfastu. Kromě toho vystoupí autor hitu Someone You Loved do září třeba ještě v Austrálii, Barceloně, Mnichově nebo Athénách.

Domů
Sdílet
Diskuse