Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
2. dubna 2023 13:51
Čas čtení 1:13

„Vyvraždíme ti rodinu, č*ráčku!“ Vyhrůžkami vsetínskému hokejistovi se zabývá policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Vyvraždíme ti rodinu, č*ráčku!“ Vyhrůžkami vsetínskému hokejistovi se zabývá policie
Zdroj: Profimedia

Finálová série mezi Zlínem a Vsetínem teprve začala a už nyní ji řeší policisté.

Hokejové play-off je plné emocí a rivality i v první lize. To, co se nyní děje po zápasu mezi Vsetínem a Zlínem, je ale za hranou, což potvrdila i policie. Během sobotního utkání finálové série a těsně po něm museli policisté řešit několik konfliktů. V souvislosti s přestupkem zadržela policie devět lidí. Při odjezdu zlínských fanoušků došlo k rozbití okna autobusu kamenem. Jednomu z hráčů Vsetína neznámý člověk vyhrožuje smrtí. 

2. dubna 2023 11:39 Čas čtení 0:57 David Pastrňák se zapsal do historie! Překonal hranici 100 bodů v sezóně David Pastrňák se zapsal do historie! Překonal hranici 100 bodů v sezóně

Vyhrůžky přes sociální sítě

„Mezi hostujícími a domácími fanoušky proběhlo už během zápasu na stadionu několik konfliktů, které si vyřešila bezpečnostní agentura. Po skončení utkání se však před stadionem museli do konfliktu mezi fanoušky a bezpečnostní agenturou zapojit policisté,“ uvedla k sobotnímu utkání policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Policie musela k oddělení znepřátelených fanouškovských táborů použít i donucovací prostředky. „Zajistili jsme devět fanoušků. Řešili jsme přestupková jednání. Při odjezdu zlínských fanoušků došlo k rozbití okna autobusu kamenem,“ doplnila mluvčí.

Potyčky ale nejsou to jediné, čím se policisté zabývali. Vsetínský brankář Tomáš Vošvrda na sociální síti zveřejnil zprávu, která mu přišla. Uživatel pod jménem Tomáš Boudný hokejistovi vyhrožuje, že až přijede do Zlína, bude zbit. Následně přidává další vyhrůžky: „Vyvraždíme ti rodinu, č*ráčku zas*aný!!! (...) Podepsal sis ortel smrti, p*čusu vygumovanej.“ Kyšnerová v tiskové zprávě doplnila, že se policie na popud manažera vsetínského hokejového klubu vyhrůžkami zabývá. 

2. dubna 2023 7:45 Čas čtení 0:54 Úžasný úspěch! Petra Kvitová ovládla prestižní turnaj v Miami jako první Češka v historii Úžasný úspěch! Petra Kvitová ovládla prestižní turnaj v Miami jako první Češka v historii

Policie to potvrdila. „Dnes dopoledne se na nás obrátil manažer vsetínského hokejového klubu ohledně vyhrůžky, kterou obdržel přes sociální síť jejich brankář. Informaci jsme ihned začali prověřovat. Skutkem se zabývají vsetínští kriminalisté,“ informovala policie na Twitteru.

Finálová série mezi Vsetínem a Zlínem v sobotu teprve začala. Vsetín vyhrál první vzájemný zápas 4:3 v prodloužení. Další zápas je v plánu už v neděli 2. dubna a bude se hrát opět ve Vsetíně. Do Zlína se série přesune ve středu 5. dubna. 

Domů
Sdílet
Diskuse