Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
10. dubna 2023 17:16
Čas čtení 0:26

Biden: V roce 2024 budu znovu kandidovat

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Biden: V roce 2024 budu znovu kandidovat
Zdroj: TASR/AP/Evan Vucci

Americký prezident Joe Biden v pondělí uvedl, že plánuje znovu kandidovat ve volbách v roce 2024, avšak ještě není připraven to formálně oznámit. TASR o tom informuje podle zprávy agentury Reuters.

„Plánuji kandidovat... ale ještě nejsem připraven to oznámit,“ uvedl šéf Bílého domu pro pořad Today americké televize NBC před začátkem honu na velikonoční vajíčka v Bílém domě.

10. dubna 2023 15:15 Čas čtení 0:33 Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue

Biden uvedl, že má ve volbách v roce 2024 v úmyslu být demokratickým kandidátem, ale zatím svou kandidaturu formálně nesdělil. Biden i americká viceprezidentka Kamala Harris však uvedli, že budou kandidovat společně.

10. dubna 2023 10:50 Čas čtení 0:29 Čína pokračuje ve vojenském cvičení v blízkosti Tchaj-wanu, má jít o „přísné varování“ Čína pokračuje ve vojenském cvičení v blízkosti Tchaj-wanu, má jít o „přísné varování“


NBC s odvoláním na několik nejmenovaných zdrojů uvedlo, že přední porotci v Bílém domě jsou připraveni přijmout konečná rozhodnutí o zahájení Bidenovy kampaně za znovuzvolení. „Rozhodovací proces je ukončen, ale (Biden) nesnáší ten tlak související s tím, že musí oznámit to, o čem už rozhodl,“ uvedl pro NBC zdroj obeznámený se záležitostí.

Domů
Sdílet
Diskuse