Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. dubna 2023 15:15
Čas čtení 0:33
Veronika Dlesková

Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue

Obrazem: Takto by skončil Ježíš, kdyby vstal z mrtvých v roce 2023. Místo na nebesa šup na titulku Vogue
Zdroj: Midjourney/Alena Julie Novotná
ZAJÍMAVOSTI NÁBOŽENSTVÍ VELIKONOCE ZÁBAVA
Uložit Uložené

Jak by to vypadalo, kdyby Ježíš nevstal z mrtvých před pár tisíci lety, ale teď? Kdyby neměl účet na Instagramu, pravděpodobně by si toho nikdo nevšiml. Ale kdyby trendoval, všechny magazíny by se mezi sebou porvaly o to, aby ho dostaly na titulní stranu.

Doporučeno
Bičování, rozdávání cigaret před kostelem i kapybara k obědu. Zjišťovali jsme, jak se slaví Velikonoce ve světě Bičování, rozdávání cigaret před kostelem i kapybara k obědu. Zjišťovali jsme, jak se slaví Velikonoce ve světě 9. dubna 2023 9:00

Třetí den vstal z mrtvých, 

vstoupil na nebesa, 

sedí po pravici Boha, Otce všemohoucího

#jesus #day3 #instadaily #ifollowgod #follow4follow

Ježíše fotoaparát miluje. Takto by pózoval ve Vogue.Ježíš, kdyby zavítal do magazínu Cosmopolitan.Ježíš, kdyby šel po vzkříšení na rozhovor do Vanity Fair.Takto by mohl vypadat Ježíš na obálce Times.
Zobrazit galerii
(13)

Jak by dnešní společnost vzala Ježíšovo zmrtvýchvstání? Nejspíš by si toho nikdo ani nevšiml, ale pokud by u vzkříšení byla crew, která to stihne rychle sestříhat a hodit na YouTube, mohlo by se najít i dost lidí, kteří by Ježíšův kousek komentovali na svém TikToku. A tam se virálním může stát doslova kdokoliv. Jsme jediní, kdo narazil na profil Richarda Krajča a teď ho nemůžeme dostat z nočních můr? Ne? Skvěle.

Doporučeno
Velikonoční podfuk: Jak to skutečně bylo se vzkříšením Ježíše? Velikonoční podfuk: Jak to skutečně bylo se vzkříšením Ježíše? 9. dubna 2023 13:00

No, a od virálního videa na TikToku je cesta k úspěchu snadná. Kristus by nejspíš dostal sodu ze všech stran a největší kouř na Twitteru; přízeň médií a nabídky k rozhovorům by ale měl v kapse. Takhle by podle umělé inteligence vypadaly stránky předních světových magazínů, kdyby na nich figuroval Ježíš. 

Domů
Sdílet
Diskuse