Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2023 v 16:32
Čas čtení 0:55
Ilona Hobzová

VIDEO: Jeremy Renner promluvil o děsivé nehodě, při které málem zemřel. Už o ní i vtipkuje

VIDEO: Jeremy Renner promluvil o děsivé nehodě, při které málem zemřel. Už o ní i vtipkuje
Zdroj: Marvel Studios
OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec při příchodu sklidil bouřlivé ovace.

Americký herec Jeremy Renner vystoupil v pondělí jako host v nejnovější epizodě talk show Jimmy Kimmel Live! Hlavním tématem rozhovoru se pochopitelně stala nehoda zkraje letošního roku, kdy herce při odklízení sněhu z příjezdové cesty přimáčkl jeho sněžný pluh.

Doporučeno
Tyto hollywoodské hvězdy mají český původ. Věděl*a jsi to o nich? Tyto hollywoodské hvězdy mají český původ. Věděl*a jsi to o nich? 11. dubna 2023 v 11:00

Obrovské štěstí

„Byl to velmi špatný začátek roku,“ uvedl Renner během rozhovoru, na který došel za bouřlivých ovací publika pomocí hůlky. Předtím, než se usadil, předvedl publiku malý taneček. Vypadá to tedy, že rekonvalescence po děsivé nehodě, při které si zlomil více než třicet kostí, probíhá úspěšně. „Jestli se někdo někdy ptal, kdo je ten nejdrsnější Avenger, tak teď už je to vyřešené, že?“ vtipkoval a Jimmy Kimmel mu v odlehčeném duchu vtip oplatil. „Scarlett Johansson,“ odvětil. 

V nedávném rozhovoru pro ABC News Renner už prozradil, jak k nehodě došlo. Svému synovci pomáhal vyprostit jeho nákladní auto ze sněhu pomocí sněžného pluhu. Ten ale začal po ledu klouzat. Renner se bál, aby nepřejel jeho synovce, vystrčil z rolby jednu nohu, ale nezatáhl brzdu a vypadl z kabiny. Pokoušel se dostat zpět do ní, pásy rolby ho ale odhodily dopředu a stroj vážící více než šest tun ho přejel. Herec uznal, že vše byla jeho chyba, za kterou zaplatil. 

„Měl jsem v mnoha ohledech velké štěstí a jsem rád, že jsem tady,“ řekl Kimmelovi. Během rozhovoru se také pochlubil videem, které mu během zotavování na jednotce intenzivní péče poslal jeho kolega z filmu Avengers Paul Rudd.

Domů
Sdílet
Diskuse