Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. dubna 2023 14:38
Čas čtení 0:52
Adriana Královičová

Zendaya září ve své první kampani pro Louis Vuitton. Nepotřebuje photoshop, vzkazují fanoušci módní značce

MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA ZENDAYA
Uložit Uložené

„Valentino opustil konverzaci,“ vtipkuje fanoušek na Instagramu.

Mladá herečka úspěšného seriálu Euphoria poprvé září v kampani značky Louis Vuitton. Stala se tváří kabelek z kolekce LV Capucines. Kampaň na jihu Francie zachytilo duo módních fotografů Mert Alas a Marcus Piggott. Zendaya pózuje v moderní vile od architektky Eileen Gray se zářivou modrou oblohou a oceánem v pozadí. Na záběrech střídá modrou, bílou a černou kabelku Capucines. Hlavní roli stylisty získal její dlouholetý kamarád Law Roach. 

Doporučeno
Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž) Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž) 22. dubna 2023 12:00

„Zendaya na fotografiích pózuje s nádechem Azurového pobřeží. V sérii silných záběrů nechybí modely kabelek Capucines včetně miniverze Capucines BB. Je to její první kampaň pro LV, pózuje na terase, balkoně i na střeše. Celou kampaň doplňuje svým smyslným půvabem,“ přibližuje kampaň LV na své oficiální stránce.

LV zveřejnil na Instagramu i krátké video, kde 28letá herečka tančí a pobíhá po moderní vile v černých šatech se zlatými aplikacemi. Přitom střídá různé verze kabelky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Louis Vuitton (@louisvuitton)

Herečka byla dlouho tváří italské značky Valentino, kde ukázala, že roli modelky by zvládla stejně dobře jako herectví. Fanoušci jsou z nejnovější spolupráce s LV nadšeni, ale mnozí si myslí, že jí až příliš vyretušovali tvář. „Ona nepotřebuje retuš. Proč jste to děvče tak upravili? Zendaya je tak nádherná, proč jste ji, proboha, takhle vyretušovali, už ji ani nepoznávám,“ objevily se postřehy lidí v instagramových komentářích.

Louis Vuitton, Zendaya, móda, doplnkyLouis Vuitton, Zendaya, móda, doplnkyLouis Vuitton, Zendaya, móda, doplnkyLouis Vuitton, Zendaya, móda, doplnky
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse