Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2023 v 12:00
Čas čtení 4:14
Tereza Šnajdrová

Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž)

Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž)
Zdroj: Refresher/David Marcin
REFRESHER ČESKO PRAHA SEX SEXUÁLNÍ POMŮCKY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

V pátek jsme navštívili PVA Expo v Letňanech, kde od čtvrtka do soboty probíhá erotický veletrh. Na něm najdeš spoustu stánků se sexuální pomůckami, ale těšit se můžeš i na vystoupení slavných pornohvězd či shibari show.

Od čtvrtka do soboty probíhá na výstavišti PVA Expo v Letňanech sedmý ročník erotického veletrhu, na kterém nechyběl ani Refresher. Na návštěvnictvo zde čeká stovka stánků s erotickými pomůckami, latexovým spodním prádlem či pokrmy ve tvaru penisu, ale také shibari stage, prostor pro přednášky či pódium, na kterém se odehrávají ty nejdivočejší show. Pokud tě zajímá, jak okořenit svůj sexuální život, nebo se chceš jen dobře pobavit, určitě zavítej na výstaviště v Letňanech.

Doporučeno
Škrcení jako nástroj kontroly i cesta k intenzivnějšímu orgasmu. Zjisti, jak tuto vzrušující sexuální praktiku dělat bezpečně Škrcení jako nástroj kontroly i cesta k intenzivnějšímu orgasmu. Zjisti, jak tuto vzrušující sexuální praktiku dělat bezpečně 11. dubna 2023 v 6:00

Plácačky, svorky i menší či větší dilda

Hned po příchodu do první haly, v níž se veletrh odehrává, nebudeš vědět, kam dřív. Najdeš v ní totiž stánky se vším, co tě jen napadne. V jednom rohu se tetuje, v jiném si můžeš koupit vafle ve tvaru penisu a v dalším zase svorky či plácačky. To vše domácí české výroby.
 
„Specializujeme se na naši vlastní výrobu a návštěvnictvo u nás sežene dřevo, kůži, věci na spanking, obojky, náramky, silikonová a fantasy dilda, latex, provazy, spodní prádlo, ouška, ocásky, oleje, literaturu… je toho spousta,“ svěřila se nám slečna ze stánku Scutica. Právě tato značka nás zaujala na první dobrou, neboť zboží vypadalo kvalitně, luxusně a zakladatelé brandu ochotně komunikovali s těmi, kteří se u jejich stánku zastavili. „Včerejší den byl slabší, ale dnes bude větší nával. Zatím je to velmi dobré, chodí k nám nové zákaznictvo i lidé, kteří naši práci dlouhodobě sledují,“ dodala.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin


Na latex se specializuje také obchod Oddia, jehož stánek najdeš jen pár kroků od Scuticy. V jeho sortimentu najdeš latexové oblečky, masky, harnessy, chokery, pouta, vodítka – to vše na míru, na zakázku. Stánek, jehož sortiment je opravdu bohatý a okamžitě upoutá tvůj pohled, vychytal podle majitele velmi blbé umístění. A to je důvod, proč o jeho zboží není takový zájem. „Je to průměrné. Jsme v uličce, a není to proto jako minulý rok, kdy k nám chodila spousta lidí. On ale erotický veletrh není prodejní akce, spíše prezentační akce,“ řekl pro Refresher.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin


Ulička, ve které se obchody Oddia i Scutica nacházely, však alespoň pro nás byla jednou z nejzajímavějších. Nacházely se v ní totiž také závěsné houpačky pro velké holky, které zcela jistě zpestří tvůj sexuální život, nebo ukázka z penzionu Klídek, do kterého můžeš vyjet na výlet a jeho vybavení ti umožní oddávat se i nemožnému.

Doporučeno
Pissing jako tabu i vzrušující zážitek. Toto je vše, co potřebuješ vědět o tzv. zlaté sprše Pissing jako tabu i vzrušující zážitek. Toto je vše, co potřebuješ vědět o tzv. zlaté sprše 12. března 2023 v 11:00

Kromě výše jmenovaných pak na erotickém veletrhu najdeš i zastoupení dalších značek. Od těch známých jako Erotic City či Satisfyre až po ty méně tradiční. Rozhodně nejrozmanitější sortiment najdeš u Bugshopu, který se specializuje na potěšení těch nejnáročnějších uživatelů. Mnohé proto zaujaly vystavené plácačky, trychtýře, kolíky do močové trubice, dilatátory, vyšetřovací kleště a další.

Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023
Zobrazit galerii
(17)

Shibari show v přímém přenosu i diskuse se zajímavými hosty a hostkami

Právě obchod Bugshop má na veletrhu i vlastní stage, kde můžeš po celý den sledovat shibari show. „Shibari, kterému se japonsky může říkat i kinbaku, je japonské svazování, bondáž. Co si pod tím člověk představí, tak to už je na něm, neboť shibari je velmi různorodé, má spoustu forem a odvětví,“ popsala v rozhovoru pro Refresher Nina Špitálníková. Svazování přilákalo spoustu zvídavých pohledů, stejně jako kočár s latexovými koňmi, kteří se „ustájili“ hned vedle.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin


Program erotického veletrhu je opravdu bohatý a zabaví tě na celý den. „Přivedla nás sem zvědavost a erotické novinky. Prostě doplnění našeho manželského života, zpestření. Nejvíc nás zatím zaujalo sado maso, latex, oblečky a takové,“ svěřil se nám pár obdivující latexové oblečení. Jiní se zase těšili především na show, které probíhaly ve vedlejší hale. „Není to můj první ročník a zatím jsem nadšená. Právě jsem viděla pánský striptýz, takže super,“ pověděla nám jedna z návštěvnic.

Doporučeno
Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek 25. února 2023 v 15:11

Slečna tak narážela na svlékací show Christophera, na které nechyběl ani Refresher. Na velkém pódiu se pak v průběhu celého veletrhu ukáží také Valentina Sierra, Miss Sugar XXL, Florane Russell, Men4Queen, Alexis Crystal, Jarushka Ross a další. Programem pak navíc provází Tarra White a jistý Šimi, kteří z rukávů sypou jeden stereotyp za druhým. Pánský striptýz uvádí slovy „kvůli tomuhle přišly jenom žhavé dámy, které chtějí být chyceny pod krkem“, a naopak ženské show pojmenovávají jako „podívanou pro chlapáky“.

Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023Erotický veletrh 2023
Zobrazit galerii
(16)

Chceš si zakoupit kalhotky se squirtem? Není problém

Protože na veletrhu vystupuje mnoho známých jmen ze světa sexu, s některými jsme prohodili pár slov i my. „Letošní ročník mě mile překvapil. Už včera přišlo hodně lidí, docela se i prodává. Třeba my tu máme menší odlitek mého robertka a ten jde na dračku. Ale už je to takové, že celkem není čím překvapit. I přesto jsem ale spokojený, jsou tady klece a já mám rád, když ženská umí poslouchat,“ svěřila se pro Refresher legenda snímků pro dospělé Robert Rosenberg.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin


U dalších stánků můžeš narazit na Florane Russell, Alexic Crystal a Stacy Cruz, Jarushku Ross, Daphne Klyde nebo třeba Kafuu. „Mám tady kolo štěstí, na kterém si lze zatočit jen za dvě stovky. Mezi cenami pak lze najít slevu na moje OnlyFans, použité kalhotky, které mám teď na sobě, nebo použité ponožky, kalhotky se squirtem a další. Kalhotky si lze zakoupit i bez kola štěstí, a to za 2000 korun. A samozřejmě tu budu mít i Hafo,“ řekla Kafuu.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin


Právě použité kalhotky byly na veletrhu velmi populární. Svůj stánek tu měl i kontroverzní web Kalhotkomat. „Náš stánek slouží k seznámení se s online portálem Kalhotkomat, kde je anonymně vystavováno spodní prádlo, ponožky, použité boty a další. Nejčastěji si tyto věci pak kupují muži. Ceny jsou různé, odvíjí se od toho, v jakém stavu kalhotky jsou. Jestli jsou třeba s ovulací, squirtem a dalšími,“ provedla nás stánkem jeho zastupitelka.

Na erotickém veletrhu myslí také na prevenci

Kromě nevídaných show a stánků s erotickými pomůckami je na erotickém veletrhu již tradičně zastoupena také prevence. Svůj stánek zde má totiž organizace Rozkoš bez rizika, která nabízí HIV testování zdarma. To jsme ostatně v minulém roce vyzkoušeli i my.

Erotický veletrh 2023
Zdroj: Refresher/David Marcin

 
„Zájem jsme zaznamenali docela veliký, kupříkladu včera jsme otestovali necelých 150 lidí a počítáme s tím, že dnes to bude třeba 250. Testování je bezplatné a anonymní. Stačí, aby k nám osoba přišla, my s ní vyplníme anonymní dotazník a pak se přejde na samotné vyšetření. Z jednoho píchnutí do prstu se vezme kapilární krev a výsledek nám vyjde za 10 minut. Test může vyjít negativně nebo reaktivně. V případě, že zareaguje, okamžitě navrhujeme případný další postup léčby,“ popsala jedna z pracovnic.
 
Jak jsme již zmiňovali, erotický veletrh rozhodně stojí za návštěvu. Budeš na něm seznámen*a s inovativními novinkami ze světa sexu, ale třeba také s klasikami, pomocí kterých okořeníš svůj sexuální život.

Doporučeno
Rimming, lízání řitního otvoru nebo analingus. Toto je vše, co o něm potřebuješ vědět Rimming, lízání řitního otvoru nebo analingus. Toto je vše, co o něm potřebuješ vědět 18. února 2023 v 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse