Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. března 2023 11:00
Čas čtení 6:39
Tereza Šnajdrová

Pissing jako tabu i vzrušující zážitek. Toto je vše, co potřebuješ vědět o tzv. zlaté sprše

Pissing jako tabu i vzrušující zážitek. Toto je vše, co potřebuješ vědět o tzv. zlaté sprše
Zdroj: Pixabay/Pexels/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI SEX SEXUALITA SEXUÁLNÍ POMŮCKY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Rozšířená sexuální praktika zahrnující moč by neměla být tabuizovaná.

Někteří jej nazývají pissing, další zlatá sprcha a jiní zase vodní sport. Sexuální praktika zahrnující močení na partnera či partnerku se však oficiálně nazývá urolagnie nebo urofilie a těší se stále větší popularitě. Spolu se sex koučkou Julií Gaiou Poupětovou popisujeme vše, co bys měl*a o pissingu vědět, pokud se jej rozhodneš zkusit. 

Doporučeno
Rimming, lízání řitního otvoru nebo analingus. Toto je vše, co o něm potřebuješ vědět Rimming, lízání řitního otvoru nebo analingus. Toto je vše, co o něm potřebuješ vědět 18. února 2023 15:00

Pissing, zlatá sprcha nebo vodní sport

Existují různé fetiše, kterým se lidé oddávají za zavřenými dveřmi svých domovů a jen málokdy o nich hovoří veřejně. Jedním z nich je i pissing, který vyvolal veřejnou debatu především v roce 2021, kdy se na internetu objevila informace o tom, že „vodní sporty“ provozuje také bývalý americký prezident Donald Trump. Ten si měl údajně v roce 2013 pozvat do jednoho z moskevských hotelů několik sexuálních pracovnic, které jej pak měly pomočit. Sám Donald Trump toto tvrzení vyvrátil, ale co se jednou dostalo do veřejného prostoru, to v něm také zůstalo.
 
V minulém roce pak byla na pissing znovu upřena pozornost. Zpěvačka kapely Brass Against Sophia Urista totiž přímo během koncertu pomočila jednoho z fanoušků a video z oné show se okamžitě začalo šířit sociálními sítěmi. Někteří byli šokováni, jiní pobaveni a další byli rádi, že se tento fetiš dostává do širšího povědomí.

sprcha
Zdroj: Unsplash/Victor Furtuna/volně k použití

 
Jedince, kteří provozují pissing, může vzrušovat jak už samotné močení, tak jeho představa, pohled na něj, chuť nebo pocit, který u vykonávání potřeby prožívají. Důležitou roli u zlatého deště hraje také pocit moci. Aktéři a aktérky močení chtějí být dominantní, chtějí tomu druhému ukázat, že jim stojí jen za to, aby ho počůrali, a naopak ti, kteří na sebe nechají čůrat, ukazují svoji submisivitu.
 
Dalším důvodem, proč se lidem může pissing líbit, je moč a její tabuizace. Moč bývá obvykle vnímána jako něco soukromého, špinavého či jako něco, co musí zůstat v tajnosti. Pokud je moč prezentována veřejně, může vzrušovat a vyvolávat pocit blízkosti, sounáležitosti a perfektního propojení.

„Pokud nejste úplně doma v BDSM komunitě, a přesto váš protějšek najde odvahu sdílet s vámi fantazie týkající se pissingu, je určitě dobré zareagovat otevřenou diskusí. Sdílet tento minoritní fetiš, který je tabuizován, určitě není snadné. Navíc možná nejde o ‚fetiš‘ v pravém slova smyslu. Možná je v představách vašeho protějšku tím hlavním silný pocit intimity při sdílení těchto aktivit. Nebo může jít o hodně silný pocit submisivity, který se ve fantaziích toho druhého objevuje právě v této formě. Určitě má smysl toto téma prodiskutovat s odborníkem, který se dokáže více než na praktiky samotné zaměřit i na emoce s nimi spojené. To partnerům obvykle pomůže si navzájem trochu lépe rozumět,“ říká Julie Gaia Poupětová.

Doporučeno
Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek 25. února 2023 15:11

Močení při masturbaci nebo piss fist? Toto jsou typy pissingu

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 132317 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jaké jsou druhy pissingu.
  • Co nebo kdo je „toaletní otrok“.
  • Kolik lidí podle odhadů tento fetiš provozuje.
  • Jak pissing provozovat.
  • Jaká jsou rizika.
Domů
Sdílet
Diskuse