Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2023 19:38
Čas čtení 0:38
Kristýna Dobiášová

Black Mirror se blíží s novou řadou. Podívej se na ukázku s hvězdným obsazením

Black Mirror se blíží s novou řadou. Podívej se na ukázku s hvězdným obsazením
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V červnu na Netflixu vyjde šestá řada Black Mirror. Diváci si již mohou pustit ukázku. Podle tvůrců půjde o nejvíce nepředvídatelnou sérii. Charli Brooker, který za seriálem stojí, sdělil, že překvapil sám sebe.

„Vždy jsem měl pocit, že Black Mirror by měl obsahovat příběhy, které se od sebe zcela liší, a neustále překvapovat lidi. K čemu by to jinak bylo? Měl by to být seriál, který se nedá snadno definovat,“ komentoval Brooker.

Šestou řadu Black Mirror rozšíří nové prvky

Zároveň zmínil, že záměrně vyvrátil některé vlastní předpoklady o tom, co očekávat. „V důsledku toho jsme vedle některých známějších motivů Black Mirror dostali i několik nových prvků. Včetně těch, o kterých jsem se dříve zapřísahal, že je seriál nikdy neudělá. Je to však proto, abychom rozšířili parametry toho, co vůbec ‚epizoda Black Mirror‘ je.“

Rozmanitost se týká nejen výběru témat, ale i obsazení. Mezi herci a herečkami jsou Salma Hayek Pinault (Frida, Eternals), Aaron Paul (Perníkový táta), Ben Barnes (Letopisy Narnie, Světlo a stíny) nebo Kate Mara (Marťan, Dům z karet). „Nemůžu se dočkat, až si ji lidé projdou celou, a doufám, že si ji užijí. Především ty části, které by neměli,“ uvedl Brooker.

Domů
Sdílet
Diskuse