Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2023 14:51
Čas čtení 0:29
Kristýna Dobiášová

„Chtěla jsem roli Taťky Šmouly.“ Rihanna propůjčí svůj hlas jedné postavičce ze Šmoulů, podívej se které

„Chtěla jsem roli Taťky Šmouly.“ Rihanna propůjčí svůj hlas jedné postavičce ze Šmoulů, podívej se které
Zdroj: TASR
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvačku Rihannu budou moct diváci slyšet v roli Šmoulinky. Umělkyně se na snímku Šmoulové bude podílet i produkčně, oficiální název film zatím nemá.

Rihanna potvrdila, že namluví Šmoulinku. Postavě propůjčí svůj hlas v chystaném snímku Šmoulové od studia Paramount. Potvrdila to ve čtvrtek na CinemaConu. „Snažila jsem se získat roli Taťky Šmouly, ale nevyšlo to,“ vtipkovala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paramount Pictures (@paramountpics)

Rihanna však nebude pouze hlasem modré postavičky. Mimo jiné pro film složí a nahraje originální soundtrack. Na snímku se podílí i coby producentka. Ačkoliv chystané dílo zatím nemá název, do kin by mělo dorazit na Valentýna 2025.

Doporučeno
Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch 28. dubna 2023 14:45

Další detaily nejsou známé

Více informací o ději není známo. V utajení zůstává i zbytek obsazení. Režisérem bude Chris Miller, který stojí za snímky, jako jsou Shrek a Kocour v botách. Rihanna si naposledy zahrála ve filmu Guava Island, který vyšel v roce 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse