Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2023 16:30
Čas čtení 0:43
Radim Šlechta

Pět nových nočních můr: Sleduj trailer na nový Black Mirror. Jaké hvězdy se v něm objeví?

Pět nových nočních můr: Sleduj trailer na nový Black Mirror. Jaké hvězdy se v něm objeví?
Zdroj: Netflix
NEWS BLACK MIRROR NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová dávka beznaděje už brzy na tvé obrazovce.

Pokud tě trápí, kam až může zajít umělá inteligence, technologie nebo lidská zrůdnost, následující záběry tě můžou rozrušit. Trailer na novou řadu Black Mirror je totiž na světě. Jeden z nejúspěšnějších projektů Netflixu se konečně dočkal šesté řady a VOD platforma kromě traileru zveřejnila také seznam epizod i konkrétní datum jejich vydání.

Série Charlieho Brookera odstartuje za čtrnáct dní a dočkáš se v ní pěti dystopických příběhů od ženy, jejíž život se dočkal seriálové adaptace, až po závěrečný díl Demon 76, v němž musí prodavačka spáchat „strašlivé věci, aby odvrátila katastrofu“.

Doporučeno
Červnové pecičky online: Na VOD platformách tě čeká Arnold, Downey, Hemsworth i drag queens. A to chceš Červnové pecičky online: Na VOD platformách tě čeká Arnold, Downey, Hemsworth i drag queens. A to chceš 29. května 2023 17:00

V díle Loch Henry prožiješ příběh mladého páru, který chce ve Skotsku natočit dokument, dožene ho ale historka z temné minulosti městečka. Beyond the Sea nabídne pohled do alternativních šedesátek a do pozadí nebezpečné high-tech mise a bulvárku se dočkáš v epizodě Mazey Day, kde mladou hvězdičku deptají paparazzi.

Kromě porce napětí se ale můžeš těšit i na doposud nejnadupanější obsazení. V šesté řadě se objeví Aaron Paul, Michael Cera, Salma Hayek Pinault, Myha’la Herrold nebo Kate Mara. Na „černé zrcadlo“ se budeš moci podívat už 15. června letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse