Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. srpna 2023 10:23
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Logana Paula čeká další zápas v boxu. Už brzy se pobije se známým MMA zápasníkem

Logana Paula čeká další zápas v boxu. Už brzy se pobije se známým MMA zápasníkem
Zdroj: Cliff Hawkins/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Mezi šestnácti provazy změří síly s Dillonem Danisem, zápasníkem americké organizace Bellator MMA. Zápas proběhne už za pár měsíců a na turnaji se představí i další celebrity.

V ringu se střetnou 14. října v anglickém Manchesteru. Informovala o tom stanice ESPN, která dodává, že zatím není známo, zda se bude jednat o exhibici, nebo profesionální zápas. K boji dojde na akci organizace Misfits Boxing, která pořádá zápasy influencerů.

Doporučeno
Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu 7. srpna 2023 12:00

Pro staršího bratra youtubera a boxera Jakea Paula půjde celkem o čtvrtý boxerský zápas. Poprvé se v ringu představil v roce 2018, kdy se v rámci amatérského zápasu utkal s rapperem KSI. Zápas tehdy skončil remízou a v odvetě z roku 2019 Paul prohrál na body.

V létě 2021 pak Logan Paul stanul proti Floydu Mayweatherovi, jednomu z nejlepších boxerů všech dob. Ačkoliv měl Logan Paul v zápase asi o 15 kilo víc než jeho soupeř, Mayweather v boji dominoval. Jelikož se ale jednalo o exhibici, vítěz zápasu oficiálně vyhlášen nebyl.

Kromě toho je Paul také součástí wrestlingové organizace WWE, kde od roku 2021 zápasí.

floyd mayweather logan paul
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins

Zápasník Dillon Danis měl v minulosti boxovat s rapperem KSI, jejich duel nakonec pořadatelé zrušili. V profesionální MMA kariéře má dvě výhry v prvním kole (poslední z roku 2019) a jeho doménou je hlavně boj na zemi a submise. Je tedy otázkou, jak si povede v boxu, který není jeho primární disciplínou.

Danis je držitelem černého pásu v brazilském džiu-džitsu a dříve byl v týmu Conora McGregora, kterému pomáhal v přípravě. Danis se proslavil také svým vystupováním na sociálních sítích.

Na turnaji, kde se Danis a Paul utkají, proběhne také souboj rappera KSI s boxerem Tommym Furym, mladším bratrem světového šampiona Tysona Furyho. Fury se vrací po výhře z února letošního roku, kdy na body porazil influencera Jakea Paula.

Domů
Sdílet
Diskuse