Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. října 2023 11:14
Čas čtení 1:45
Lucie Kotvalová

Drama kolem filmu Aquaman 2: Jason Momoa se prý snažil vyhodit Amber Heard, převlékal se za Deppa, Musk měl vyhrožovat studiu

Drama kolem filmu Aquaman 2: Jason Momoa se prý snažil vyhodit Amber Heard, převlékal se za Deppa, Musk měl vyhrožovat studiu
Zdroj: Gage Skidmore/Flickr/volně k užití
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM ELON MUSK JASON MOMOA JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Co se děje v hlubokých vodách Aquamana?

V polovině září, ve stejný den, kdy společnost Warner Bros. publikovala trailer k filmu Aquaman a ztracené království, se podle Variety na serveru Reddit objevily dokumenty ze soudního procesu bývalých partnerů Johnnyho Deppa a Amber Heard (o něm si můžeš přečíst zde).

Poznámky popisují nepřátelské prostředí natáčení filmu Aquaman, kde se údajně opilý Jason Momoa přestrojil za Johnnyho Deppa. Taktéž měl údajně naléhat na sesazení Heard z role vodní superhrdinky Mery.

Doporučeno
Aquaman 2 má venku první trailer a vypadá překvapivě dobře. Zaujme však svým podmořským světem a efekty po krásném Avatarovi 2? Aquaman 2 má venku první trailer a vypadá překvapivě dobře. Zaujme však svým podmořským světem a efekty po krásném Avatarovi 2? 16. září 2023 15:25

„Jason řekl, že si přeje, abych dostal padáka,“ předkládá obsah poznámek médium. „Jason byl opilý – pozdě na place. Oblékal se jako Johnny. Má taky všechny ty prsteny.“

Za vydání dokumentů, které si soud vyžádal od terapeutky Heard, doktorky Dawn Hughes, zaplatili podle webu Variety soudní poplatky Deppovi fanoušci.

Ticho po pěšině

Momoův zástupce se k tématu sice odmítl vyjádřit, ale mluvčí DC slova Heard odmítl s tím, že se herec choval na place po celou dobu profesionálně.

K této pozici se připojili i další. „Jason tvrdě pracuje, jako každý si občas rád dá pivo, ale na natáčení se opilý neukazuje,“ tvrdí podle Variety jeden ze zasvěcených, kteří byli v roce 2021 na natáčení v Londýně. Momoa a Heard spolu podle něj vycházeli i vtipkovali. „A neobléká se jako Johnny Depp. Vždycky se oblékal v takovém tom bohémském stylu,“ dodal.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? 11. října 2023 8:30

Informace odmítla okomentovat i samotná Heard. Zdroj blízký herečce ovšem uvedl, že se dle něj poznámky vztahují k natáčení filmu Aquaman 2 a odrážejí události ze 27. prosince 2021. 

Poznámky také popisovaly chování režiséra filmu Jamese Wana. Ten s Heard údajně zacházel jako s vyvrhelem, právě kvůli vysoce medializovanému soudnímu sporu s Deppem. Podle nich na ni zvýšil hlas a vinil ji z toho, že o Aquamanovi „nemůže ani psát“. „Dělal, jako by to byla moje vina,“ zní z dokumentu.

Režisér se odmítl vyjádřit, podle Variety reagoval opět mluvčí DC: „James je známý tím, že se ke členům svého štábu chová s maximální úctou a že na place vytváří pozitivní prostředí pro spolupráci – filmy o Aquamanovi nebyly výjimkou.“

Problémy

Zdroje Variety z obou stran ovšem tvrdí, že Heard málem propuštěna byla. Po uvedení filmu Aquaman v roce 2018 se studio a Wan rozhodli herečku z pokračování vynechat kvůli údajné nedostatečné chemii s hlavním hercem. Podle těchto zdrojů, připomíná médium, krok nesouvisel se soudním sporem kolem Heard a Deppa a odehrál se ještě předtím, než Depp na herečku v roce 2019 podal žalobu. 

Doporučeno
Keith Richards z The Rolling Stones přiznal, že bojuje s nemocí, která ovlivňuje jeho hraní na kytaru Keith Richards z The Rolling Stones přiznal, že bojuje s nemocí, která ovlivňuje jeho hraní na kytaru 10. října 2023 17:00

Role jí ovšem zůstala. Variety píše, že zasáhl její bývalý přítel Elon Musk. Jeho právník údajně poslal společnosti Warner Bros. dopis s výhrůžkou, že pokud se herečka do pokračování nevrátí, filmový „dům spálí“. Studio ustoupilo a herečce role zůstala. Musk podle Variety na žádost o komentář taktéž nereagoval.

Domů
Sdílet
Diskuse