Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. září 2023 15:25
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Aquaman 2 má venku první trailer a vypadá překvapivě dobře. Zaujme však svým podmořským světem a efekty po krásném Avatarovi 2?

Aquaman 2 má venku první trailer a vypadá překvapivě dobře. Zaujme však svým podmořským světem a efekty po krásném Avatarovi 2?
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM DC COMICS DC FILMY
Uložit Uložené

Warner Bros. vydalo oficiální trailer k filmu Aquaman and the Lost Kingdom. O čem bude pokračování a jak vypadají podmořské efekty?

Pokračování nejúspěšnějšího komiksového filmu od DC (v kinech vydělal 1,15 miliardy dolarů) vyjde v kinech 20. prosince. Bude to poslední kousek v rámci propojeného filmového vesmíru DCEU. Opět ho režíroval James Wan, který se postaral i o jedničku.

Doporučeno
Rory Gilmore, Draco Malfoy nebo Wednesday Addams. Radíme, jak na podzimní fity inspirované filmy a seriály Rory Gilmore, Draco Malfoy nebo Wednesday Addams. Radíme, jak na podzimní fity inspirované filmy a seriály 15. září 2023 11:00

Ve dvojce se vrátí všechny hlavní přeživší postavy z jedničky kromě postavy Willema Defoa, který si na natáčení údajně nenašel čas. Příběh dvojky bude rozebírat záporáka Black Manta, který chce stále pomstít smrt svého otce a zničit Aquamana.

Tentokrát je mnohem silnější, jelikož disponuje zbraní zvanou Black Trident. Aquaman se proto obrátí na svého uvězněného bratra Orma (Patrick Wilson) a společně se pokusí zachránit podmořská království. Z hlediska úrovně vizuálních efektů se Aquaman 2 podobá jedničce, ale je sporné, zda to divákům bude stačit. Minulý rok je totiž se svou vizuální kvalitou ohromil Avatar 2.

Domů
Sdílet
Diskuse