Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. října 2023 v 15:02
Čas čtení 1:05
Adéla Ježková

Bojíme se o ni, je moc hubená. Fanoušci youtuberky Eugenie Cooney zaplavují tísňovou linku

Bojíme se o ni, je moc hubená. Fanoušci youtuberky Eugenie Cooney zaplavují tísňovou linku
Zdroj: Eugenia Cooney/TikTok
NEWS INFLUENCEŘI PORUCHA PŘÍJMU POTRAVY YOUTUBE
Uložit Uložené

Kvůli velmi hubené postavě influencerky Eugenie Cooney je policie bombardována znepokojenými telefonáty a e-maily.

Obavy o zdraví americké youtuberky a influencerky se v posledních týdnech zvýšily poté, co zveřejnila své taneční kreace na sociální síti TikTok. Její fanoušci a fanynky se strachují, že kvůli anorexii brzy zemře. Informuje o tom deník TMZ.

„Obvykle videa cizích lidí nekomentuji, ale tohle mi láme srdce,“ napsala pod jedno z videí její sledující. „Ráda bych viděla tvůj příběh o zotavení! Do té doby se na tvoji stránku nevrátím. Přeji ti hodně štěstí a doufám, že ti brzy budu moci fandit při zotavování!“ napsala další.

Jiní rovnou píší a telefonují místní policii.

Máš ty nebo někdo ve tvém okolí poruchu příjmu potravy? Neboj se vyhledat odbornou pomoc. Kontakty najdeš například na tomto odkazu.

Seržant: Eugenia je v pořádku

Seržant greenwichské policie Brent Reeves podle deníku Daily Mail uvedl, že znepokojení volající se chtěli ujistit, že se Eugenii daří dobře a že ji její matka nenutí udržovat si extrémně hubenou postavu.

Reeves však trvá na tom, že je influencerka v pořádku. Není ovšem v jeho pravomoci, aby ji donutil více jíst.

Dle jeho slov se s ní zná více než deset let a má s ní dobrý vztah. Zároveň spolu prý mají dohodnutý tajný kód. Do videí má devětadvacetiletá youtuberka umisťovat konkrétní předmět, aby věděl, že je v pořádku. Pokud by tam předmět nebyl, policista by věděl, že potřebuje pomoc.

Doporučeno
Jak si ozelenit feed? Doporučujeme ti nejlepší greenfluencers na českém instagramu Jak si ozelenit feed? Doporučujeme ti nejlepší greenfluencers na českém instagramu 21. října 2024 v 7:00

Není to poprvé, co fanoušci a fanynky žádají Eugenii, aby vyhledala odbornou pomoc. V roce 2019 v dokumentárním snímku přiznala, že trpěla poruchou příjmu potravy a podstoupila léčbu. V roce 2020 se jí ale vrátila nemoc a rychle zhubla.

Domů
Sdílet
Diskuse