Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2023 15:02
Čas čtení 1:05
Adéla Ježková

Bojíme se o ni, je moc hubená. Fanoušci youtuberky Eugenie Cooney zaplavují tísňovou linku

Bojíme se o ni, je moc hubená. Fanoušci youtuberky Eugenie Cooney zaplavují tísňovou linku
Zdroj: Eugenia Cooney/TikTok
NEWS INFLUENCEŘI PORUCHA PŘÍJMU POTRAVY YOUTUBE
Uložit Uložené

Kvůli velmi hubené postavě influencerky Eugenie Cooney je policie bombardována znepokojenými telefonáty a e-maily.

Obavy o zdraví americké youtuberky a influencerky se v posledních týdnech zvýšily poté, co zveřejnila své taneční kreace na sociální síti TikTok. Její fanoušci a fanynky se strachují, že kvůli anorexii brzy zemře. Informuje o tom deník TMZ.

„Obvykle videa cizích lidí nekomentuji, ale tohle mi láme srdce,“ napsala pod jedno z videí její sledující. „Ráda bych viděla tvůj příběh o zotavení! Do té doby se na tvoji stránku nevrátím. Přeji ti hodně štěstí a doufám, že ti brzy budu moci fandit při zotavování!“ napsala další.

Jiní rovnou píší a telefonují místní policii.

Máš ty nebo někdo ve tvém okolí poruchu příjmu potravy? Neboj se vyhledat odbornou pomoc. Kontakty najdeš například na tomto odkazu.

Seržant: Eugenia je v pořádku

Seržant greenwichské policie Brent Reeves podle deníku Daily Mail uvedl, že znepokojení volající se chtěli ujistit, že se Eugenii daří dobře a že ji její matka nenutí udržovat si extrémně hubenou postavu.

Reeves však trvá na tom, že je influencerka v pořádku. Není ovšem v jeho pravomoci, aby ji donutil více jíst.

Dle jeho slov se s ní zná více než deset let a má s ní dobrý vztah. Zároveň spolu prý mají dohodnutý tajný kód. Do videí má devětadvacetiletá youtuberka umisťovat konkrétní předmět, aby věděl, že je v pořádku. Pokud by tam předmět nebyl, policista by věděl, že potřebuje pomoc.

Doporučeno
Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? 15. dubna 2024 16:30

Není to poprvé, co fanoušci a fanynky žádají Eugenii, aby vyhledala odbornou pomoc. V roce 2019 v dokumentárním snímku přiznala, že trpěla poruchou příjmu potravy a podstoupila léčbu. V roce 2020 se jí ale vrátila nemoc a rychle zhubla.

Domů
Sdílet
Diskuse