Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. listopadu 2023 11:25
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

Edward ze Stmívání bude brzy tátou! S přítelkyní oznámili šťastnou novinu

Edward ze Stmívání bude brzy tátou! S přítelkyní oznámili šťastnou novinu
Zdroj: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
FILMY A SERIÁLY FILM ROBERT PATTINSON
Uložit Uložené

Je to tak. Britský herec Robert Pattinson čeká se svou dlouholetou přítelkyní, zpěvačkou Suki Waterhouse, prvního potomka. Fanoušci se novinku dozvěděli v neděli.

Čas letí a od účinkování v roli Cedrica Diggoryho ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár či Edwarda Cullena v sáze Stmívání uběhla pěkná řádka let. Sedmatřicetiletý rodák z Londýna, jehož poslední role už patří přece jen k daleko vyspělejším, ale brzy začne myslet na něco úplně jiného než na práci. S přítelkyní Suki Waterhouse totiž čekají miminko.

Waterhouse nesměle přiznala své těhotenství během nedělního vystoupení v rámci festivalu Corona Capital v Mexiku. „Říkala jsem si, že si na sebe vezmu něco lesklého, abych vás rozptýlila od jistého faktu, který se momentálně děje. Nejsem si jistá, jestli to funguje,“ ukázala přitom na své břicho.

Jak uvádí web EW, Waterhouse a Pattinson spolu začali chodit v červnu roku 2018 během natáčení filmu The Batman v Londýně. Herec se svěřil Jimmymu Kimmelovi, že právě jeho přítelkyně hrála zásadní roli v jeho přístupu ke snímku, který pro Pattinsona znamenal návrat k blockbusterové tvorbě.

Dodala mu údajně kuráž a zdá se, že jejich společný příběh a láska budou pokračovat. Ostatně utvrzení jejich vztahu už začíná být hezky viditelné.

Domů
Sdílet
Diskuse